Διαλέξτε jean με βάση το σωματότυπό σας!

3 Οκτωβρίου 2013

  Παρόλο που σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε όσα περισσότερα στυλ μπορείτε σε jean, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε και τι είναι καλύτερο για το σωματότυπό μας. Παρακάτω έχουμε μερικά μυστικά!

 

Αν είστε γυναίκα με καμπύλες...

Καλύτερα να επενδύσετε σε πιο σκούρες αποχρώσεις και όχι σε υπερβολικά φθαρμένα ή με πολλές ραφές. Έτσι θα γιορτάσετε την θηλυκότητα σας χωρίς να υπερβάλλετε. Όσον αφορά το κόψιμο του jean καλό θα ήταν να στραφείτε προς jean που έχουν άνοιγμα καμπάνας προς τα κάτω.

 

Αν είστε μικροκαμομένες... 

Προτείνουμε οι γυναίκες με αυτού του είδους το σωματότυπο να διαλέγουν στενά jean που να σταματάνε στον αστράγαλο ή jean με καμπάνα τα οποία όμως να φοριούνται με ψηλά παπούτσια και να είναι μέχρι το πάτωμα έτσι ώστε να δημιουργούν την εντύπωση του ύψους.

 

Αν έχετε αγορίστικο σωματότυπο...

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλύτερα να προτιμάτε jean με πολλές ραφές ή ψηλόμεσα, έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση της καμπύλης στο σώμα.

 

Αν είστε γυναίκες με αθλητικό σώμα...

Αν σας αρέσει να γυμνάζεστε καλύτερα για να φαίνεται πιο θηλυκό το σώμα σας να φοράτε jean με πιο χαλαρό κόψιμο όπως είναι τα boyfriend jeans που πέφτουν χαλαρά στο σώμα χωρίς να κολλάνε πάνω σας, με γυρισμένα ρεβέρ.

 

Αν είστε ψηλή γυναίκα...

Οι ψηλές γυναίκες μπορούν να φορέσουν το στενό jean σε όλο του το μεγαλείο, αλλά ακόμα και jean με καμπάνα. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ