Το μικρότερο εστιατόριο στον κόσμο!

4 Οκτωβρίου 2013

Αν ψάχνετε για το πιο ιδιωτικό εστιατόριο εμείς το βρήκαμε στο Vacone της Ιταλίας, και διαθέτει μόνο ένα τραπέζι και δύο καρέκλες.
Εύστοχα ονομάστηκε “Solo Per Due”, που στα ιταλικά σημαίνει “μόνο για δύο”, και είναι το μικρότερο εστιατόριο του κόσμου, που δέχεται μόνο δύο άτομα κάθε φορά. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό καθιστά το ιταλικό εστιατόριο ένα δημοφιλές προορισμό για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο.  Η κράτηση ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι πραγματική πρόκληση. Γι’ αυτό και η τιμή φτάνει στα 250 ευρώ το άτομο, χωρίς κρασί και σαμπάνια. Η ιδέα πίσω από αυτό το μοναδικό εστιατόριο είναι ότι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αληθινή οικειότητα και τη πλήρη προσοχή του προσωπικού, το οποίο εγγυάται μια μοναδική εμπειρία φαγητού.

 

Το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα, κοντά στα ερείπια της αρχαίας βίλας όπου ζούσε ο λατίνος ποιητής Οράτιος. Διαθέτει παραδοσιακή διακόσμηση με ζεστό τζάκι, πολυελαίους και ρομαντικά κηροπήγια. Το μενού βασίζεται σε μια ποικιλία από φρέσκα τοπικά ζυμαρικά και ντόπια γλυκά και αρτοσκευάσματα. Στο τέλος του γεύματος, οι πελάτες καλούνται να γράψουν τις εντυπώσεις τους σε ένα βιβλίο γεμάτο μηνύματα από παλιούς πελάτες.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...