Η μέρα του χρόνου με τα περισσότερα διαζύγια

5 Οκτωβρίου 2013

Κάθε επάγγελμα διαθέτει τη δική του... high season. Την περίοδο που δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα. Εκείνη όμως τον δικηγόρων διαζυγίων προκαλεί έκπληξη. Γιατί κανείς δεν θα φανταζόταν πως οι συγκεκριμένες ημέρες του χρόνου είναι οι πιο επικίνδυνες για το μέλλον ενός γάμου.

Σύμφωνα με την Λόρα Γουόσερ, δικηγόρος που ειδικεύεται στα διαζύγια, τα πρώτα 24ωρα κάθε χρόνου είναι εκείνα που δέχεται τα περισσότερα τηλεφωνήματα από υποψήφιους πελάτες. «Οι πρώτες ημέρες έπειτα από τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, 2-4 Ιανουαρίου, είναι η πιο πολυάσχολη περίοδος για εμάς», λέει.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; «Πιθανότατα μετά από τις πολύ οικογενειακές στιγμές των γιορτών, κάποιοι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως δεν θέλουν να το ξαναπεράσουν αυτό με το συγκεκριμένο άτομο», αναφέρει η δικηγόρος.

Επιπλέον, φαίνεται πως η έλευση του νέου χρόνου για αρκετό κόσμο φαντάζει ως η ιδανική στιγμή για τη μεγάλη αλλαγή. Αλλωστε είναι η εποχή που οι περισσότεροι δεσμεύονται απέναντι στον εαυτό τους πως θα απαλλαγούν από οτιδήποτε τους προκαλεί αρνητισμό, από τα παραπάνω κιλά μέχρι προφανώς έναν... περιττό σύζυγο.

 ΠΗΓΗ: iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ