Αυτά είναι τα κελιά των Μιχαλολιάκου,Παπά,Λαγού

5 Οκτωβρίου 2013

Μόνοι τους προαυλίζονται οι κρατούμενοι στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός. Για λόγους ασφαλείας δεν έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατουμένους που τους θεωρούν ανεπιθύμητους στις φυλακές. Το μεσημέρι μεταφέρθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα και ο Χρήστος Παππάς.

Στο ίδιο κτήριο κρατούνται και  οι καταδικασθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Δημήτρης Κουφοντίνας και Βασίλης Τζωρζτάτος, με τη διαφορά ότι βρίσκονται στο ημιϋπόγειο που βρίσκεται δύο επίπεδα χαμηλότερα. 

Μιχαλολιάκος - Λαγός διανυκτέρευσαν στο ίδιο κελί και όπως δήλωσε το μέλος δ.σ. της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Αθανάσιος Μαραγκούλας, θα παραμείνουν εκεί «εάν δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους και δεν επιλέξουν οι ίδιοι να μείνουν σε διαφορετικά κελιά».

Όσο για τον Χρήστο Παππά, θα μείνει μόνος του σε άλλο κελί, απέναντι από αυτό των δύο συγκατηγορουμένων του.

Ζήτησε να τους επισκεφθεί ο Κασιδιάρης αλλά δεν του επετράπη

Το πρωί, στον Κορυδαλλό μετέβη ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης ζητώντας να δει τους προφυλακισθέντες Λαγό και Μιχαλολιάκο, ωστόσο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν του το επέτρεψαν καθώς  το επισκεπτήριο είναι μόνο για τους συνηγόρους και για τους μέχρι τετάρτου βαθμού συγγενείς.

Mαζί με Ρουπακιά ο Πατέλης

Ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης μεταφέρθηκε στις φυλακές του Μαλανδρίνου, όπου ήδη έχει οδηγηθεί και ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Η ανθυπαστυνόμος Βέτα (Βενετία Πόπορη) της Ασφάλειας Πειραιά, μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...