Ψητό χοιρινό με δεντρολίβανο!

7 Οκτωβρίου 2013

Υλικά:

2800 κιλά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο

3 κουταλιές της σούπας. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

7 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο

ελαιόλαδο

αλάτι

μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Διαδικασία:

Τοποθετήστε σε ένα ταψί το μπούτι. Ρίξτε λάδι και αλείψτε σε όλη την επιφάνεια. Πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι και 3 κ.σ δεντρολίβανο ψιλοκομμένο σε όλες της πλευρές. Τοποθετήστε τα κλωνάρια δεντρολίβανο πάνω από το κρέας και δέστε με σπάγκο ψησίματος. Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 ° βαθμούς για 15-20΄. Χαμηλώστε την θερμοκρασία στους 150 ° C . Τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο στην προτελευταίας σχάρα για περίπου 2 ώρες μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Βγάλτε το κρέας και αφήστε για 15 λεπτά πριν το κόψετε.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +31341+43396+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας