Ψητό χοιρινό με δεντρολίβανο!

7 Οκτωβρίου 2013

Υλικά:

2800 κιλά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο

3 κουταλιές της σούπας. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

7 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο

ελαιόλαδο

αλάτι

μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Διαδικασία:

Τοποθετήστε σε ένα ταψί το μπούτι. Ρίξτε λάδι και αλείψτε σε όλη την επιφάνεια. Πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι και 3 κ.σ δεντρολίβανο ψιλοκομμένο σε όλες της πλευρές. Τοποθετήστε τα κλωνάρια δεντρολίβανο πάνω από το κρέας και δέστε με σπάγκο ψησίματος. Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 ° βαθμούς για 15-20΄. Χαμηλώστε την θερμοκρασία στους 150 ° C . Τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο στην προτελευταίας σχάρα για περίπου 2 ώρες μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Βγάλτε το κρέας και αφήστε για 15 λεπτά πριν το κόψετε.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Anthony Robbins
Η Σκέψη της ημέρας
Anthony Robbins