Ψητό χοιρινό με δεντρολίβανο!

<p><strong>Υλικά</strong><strong>:</strong></p>
<p>2800 κιλά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο</p>
<p>3 κουταλιές της σούπας. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο</p>
<p>7 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο</p>
<p>ελαιόλαδο</p>
<p>αλάτι</p>
<p>μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο</p>
<p> </p>
<p><strong>Διαδικασία:</strong></p>
<p>Τοποθετήστε σε ένα ταψί το μπούτι. Ρίξτε λάδι και αλείψτε σε όλη την επιφάνεια. Πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι και 3 κ.σ δεντρολίβανο ψιλοκομμένο σε όλες της πλευρές. Τοποθετήστε τα κλωνάρια δεντρολίβανο πάνω από το κρέας και δέστε με σπάγκο ψησίματος. Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 ° βαθμούς για 15-20΄. Χαμηλώστε την θερμοκρασία στους 150 ° C . Τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο στην προτελευταίας σχάρα για περίπου 2 ώρες μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Βγάλτε το κρέας και αφήστε για 15 λεπτά πριν το κόψετε.</p>
<p> </p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα