Οδηγός ομορφιάς για τις γυναίκες μεταξύ 30-40

8 Οκτωβρίου 2013

Στην ηλικία των 30 και μετά, φροντίζουμε να βάλουμε τις βάσεις για τις επόμενες δεκατίες.

Μια έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε αλλαγής που παρατηρούμε στην επιδερμίδα μας, οδηγεί σχεδόν πάντα σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Σε αυτή την δεκαετία, ερχόμαστε αντιμέτωποι με κάποιες λεπτές γραμμές ή ρυτίδες στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, γνωστές και ως ρυτίδες έκφρασης, οι πόροι γίνονται πιο εμφανείς ή μεγαλώνουν, η παραγωγή καλλαγόνου μειώνεται, ενώ παράλληλα έχουμε και μια ελαφρά ελάττωση της παραγωγής λιπαρότητας.

Επομένως, στόχος στην ηλικία των 30 και κάτι, είναι η συνεχής ανανέωση και λάμψη της επιδερμίδας, η ενυδάτωση της, η προφύλαξη από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες του ηλίου, αλλά και η καλή ποιότητα ύπνου και διατροφής.

Σημαντικό ρόλο επίσης στη διατήρηση της νεότητας, παίζει η προστασία από τη δράση των ελεύθερων ριζών μέσω της διατροφής, αλλά και η χρήση προϊόντων περιποίησης με αντιοξειδωτικά συστατικά.

Tips

- Στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει ένας σωστός καθαρισμός προσώπου.

- Η χρήση αντηλιακής προστασίας καθημερινά κρίνεται απαραίτητη.

- Προσέξτε τη διατροφή σας, τρώτε απ’ όλα και αποφεύγετε τα λιπαρά.

- Φροντίστε να γυμνάζεστε, περιορίζοντας έτσι την αύξηση λίπους.

- Σταματήστε το κάπνισμα.

- Απαραίτητη είναι η χρήση μιας ενυδατικής κρέμας ημέρας και νύχτας, αλλά και η ήπια χρήση αντιγηραντικών ουσιών με αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες C και E.

- Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την φροντίδα των ματιών και την προφύλαξη από τις λεπτές γραμμές γύρω από τη συγκεκριμένη περιοχή, χρησιμοποιώντας καθημερινά μια κατάλληλη κρέμα ματιών.

- Τέλος, συστήνουμε μια μάσκα προσώπου για περισσότερη ενυδάτωση, αλλά και μια απολέπιση, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

- See more at: http://www.antigiransi.com/30plus.html#sthash.AQvL0Fht.dpuf


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...