Τον "έφαγε" στον Θρύλο, ήθελε να τον "τελειώσει"!

10 Οκτωβρίου 2013

Ποιος "τρελάθηκε" την περασμένη αγωνιστική να πάρει εκδίκηση, από ποιον και για ποιο λόγο; Ο σκύλος, που βρίσκεται παντού και μυρίζεται τα πάντα, έχει το τρελό παρασκήνιο!


Όποιος παρακολούθησε την κυριακάτικη αναμέτρηση Λεβαδειακός – Καλλονή (1-0), θα διαπίστωσε τα πολλά νεύρα που έβγαλε στο παιχνίδι ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο "Ρουμάνος" ζούσε πολύ έντονα το ματς και, μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκε από τον διαιτητή, επειδή διαμαρτυρήθηκε για την απευθείας αποβολή του Περόνε.

Όπως έμαθε ο σκύλος, λοιπόν, μόνο τυχαία δεν ήταν τα νεύρα του έμπειρου τεχνικού. Ο Γιάννης Μαντζουράκης ήθελε να κερδίσει πάση θυσία το συγκεκριμένο παιχνίδι για να ...ξεχρεώσει ένα παλιό γραμμάτιο στον Τάκη Λεμονή!

Γιατί μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, αλλά ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν έχει ξεχάσει πως ο τότε βοηθός του στον Ολυμπιακό (το μακρινό 2000), "Sir Takis", είχε παίξει ρόλο στο "φάγωμά" του από την ομάδα!

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο "Ρουμάνος" και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήθελε όσο τίποτα να νικήσει η ομάδα του. Ο λόγος; Ο Μαντζουράκης γνώριζε πως για τον Λεμονή αυτή η αναμέτρηση ήταν "τελικός" και πως, αν δεν κέρδιζε, θα "τελείωνε" από τον Λεβαδειακό. Ήθελε, λοιπόν, τη νίκη για να πάρει εκδίκηση, μετά από 13 χρόνια, από τον Λεμονή.

Έτσι εξηγούνται και τα πολλά νευρά που είχε ο Μαντζουράκης, τόσο στην αποβολή του Περόνε, όσο και στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της ομάδας του, όταν μίλησε για τη διαιτησία, τα πιστόλια και τα νεροπίστολα...

 

sportdog.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...