Η ρομαντική μου ιστορία, στο θέατρο του Νέου Κόσμου

10 Οκτωβρίου 2013

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, παρουσιάζεται ξανά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, η κωμωδία του D.CJackson “Η ρομαντική μου ιστορία”, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, με τον Μάκη Παπαδημητρίου , την Κατερίνα Λυπηρίδου και τη Σύρμω Κεκέ, από9 Οκτωβρίου και μόνο για 6 εβδομάδες.

Λίγα λόγια για το έργο:

«Πού συναντάει κανείς ανθρώπους; Πού γνωρίζονται οι άνθρωποι; Σε παμπ; Στο γυμναστήριο; Στο σουπερμάρκετ; Θα σας πω εγώ πού.

Αν δεν έχεις βρει τον άνθρωπό σου πριν να πάρεις το πτυχίο σου, θα παντρευτείς κάποιο βούρλο απ’ τη δουλειά σου. Δεν κάνω πλάκα. Είναι απλό. Ξέρετε πώς αναπαράγονται τα ζώα σε συνθήκες αιχμαλωσίας; Τα βάζουν στο ίδιο κλουβί.»

H Ρομαντική μου ιστορία του νεότατου σκωτσέζου συγγραφέα DCJackson είναι ένα έργο που με εργαλείο το χιούμορ μιλάει για τη δυσκολία της επικοινωνίας, την αυταπάτη, την αγάπη, την πάλη των δύο φύλων και τους συμβιβασμούς. Ένα έργο για τη δυσκολία των ανθρώπων να δημιουργήσουν σχέσεις, μέσα στο ασφυκτικόπεριβάλλον της πόλης και της δουλειάς. Για τη μοναξιά των 35άρηδων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...