Με έμπνευση από το Μεξικό
Έντονα χρώματα παντού, μοτίβα αλλά και πολλά διακοσμητικά στοιχεία και αντικείμενα, η μεξικάνικη διακόσμηση μας φτιάχνει τη διάθεση. Εάν δεν θέλουμε να αποκτύσουμε αυτό το στιλ σε όλο το σπίτι μπορούμε να δανειστούμε μερικά στοιχεία που θα μας ταξιδέψουν στη μαγική αυτή πολύχρωμη χώρα!
Ένα παλιό αγροτόσπιτο μεταμορφώνεται σε μια υπέροχη οικία
Εντυπωσιακά έπιπλα, διαχρονικό στιλ, μοντέρνα στοιχεία, το παραπάνω σπίτι έχει από όλα και φανταστείτε ότι ήταν ένα απλό αγροτόσπιτο που ανακαινίστηκε. Ανακαλύψτε τις φωτογραφίες παραπάνω και πάρτε ιδέες!
Ένα φωτεινό διαμέρισμα στο San Francisco
Vintage αισθητική σε συνδυασμό με μοντέρνα αλλά και διαχρονικά στοιχεία. Η παραπάνω διακόσμηση του διαμερίσματος αυτού στο San Fransisco μας εμπνεέι. Ανακαλύψτε τις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες!
14 Ιδέες για λευκές κουζίνες
Το άσπρο ηρεμεί και μεγαλώνει το χώρο. Οι παραπάνω κουζίνες έχουν ένα κοινό, ότι είναι όλες βαμμένες λευκές, όπως και τα ντουλάπια. Αυτό όμως που τους δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα και είναι από τα ωραία στοιχεία του να διακοσμείς ένα λευκό χώρο είναι τα αντικείμενα που το περιτρυγυρίζουν. ...
Ένα κλασσικό σπίτι στη Νέα Υόρκη παίρνει νέα πνοή
Το παραπάνω σπίτι είναι ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας καθώς είναι ανα όροφο, χωρίζοντας έτσι το καθιστικό με τα υπνοδωμάτια αλλά και το χώρο για τα παιδιά.
Ένα σπίτι σε στιλ Mid-Century που εντυπωσιάζει
Αρχιτεκτονική και έπιπλα από τη δεκαετία του 50 και του 60 και παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει φαίνονται ακόμη σύχρονα και μοντέρνα.
Ένα οικογενειακό σπίτι στη Δανία γεμάτο έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις
Εάν το σπίτι σας είναι μικρό και χρειάζεται να χωρέσετε την οικογένειά σας τότε ίσως θα χρειαστούν μερικές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης όπως οι παραπάνω.
Ιδέες για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας
Το υπνοδωμάτιο όπως και κάθε χώρος του σπιτιού χρειάζεται μια μικρή ανανέωση που και που.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
akis3 adTechParam +3168 - adTechUnit 9
Logomania: η νέα τάση στις μπλούζες
Το επανέφερε στη μόδα ο οίκος Gucci με τα...