Οικονομικά δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Αρκουδάκια, σοκολατάκια ή λουλούδια; Τι δώρο θα κάνετε φέτος στον αγαπημένο σας;  Δεν έχετε αποφασίσει ακόμα; Ξεμείνατε από ιδέες; Δε θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Μην ανησυχείτε καθόλου! Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τα πιο όμορφα και οικονομικά δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Από την fashion editor, Στέλλα Καμπανού.

 

 

 

 

 

Ένα αρκετά πρωτότυπο και χιουμοριστικό δώρο για άντρες και γυναίκες είναι τα μπλουζάκια με τυπωμένες στάμπες. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς το σχέδιο ή να γράψετε κάτι προσωπικό, το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει! Και αν δε θέλετε να χάσετε χρόνο στα μαγαζιά, μπορείτε να παραγγείλετε το σχέδιο, το νούμερο και την στάμπα της αρεσκείας σας, με ένα απλό κλικ σε διάφορα site που υπάρχουν στο διαδίκτυο! Στο Stabadiko.com βρήκαμε μπλουζάκια από 8 ευρώ.

Τα εσώρουχα είναι ασφαλώς το πιο σέξυ δώρο που μπορείτε να κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά και στον εαυτό σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Οι περισσότερες εταιρίες εσωρούχων βγάζουν εορταστικά σχέδια σε πολύ καλές τιμές για την συγκεκριμένη ημέρα! Βρήκαμε στα Oysho,ολόσωμο δαντελένιο κορμάκι 23 ευρώ και στα Intimissimi αντρικό σλιπ μόνο με 8 ευρώ.

Αν ψάχνετε κάτι διακριτικό για τον/την σύντροφό σας, κάτι που θα του υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη σας για εκείνον ή εκείνη, τότε ένα μικρό κόσμημα ή ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα είναι αυτό που χρειάζεστε! Faux bijoux από 3 ευρώ στα Accessorize και μανικετόκουμπα χαραγμένα κατά παραγγελία στο gettingpersonal.co.uk, σχεδόν 20 ευρώ.

 

Μη ξεχνάτε ότι οι άνδρες αγαπούν πολύ τα gadget ! Μήπως μια καλή ιδέα είναι οι θήκες για το κινητό τηλέφωνο ή μικρά αξεσουάρ για το γραφείο… Για να έχει κάτι δικό σας μαζί του, όλη την ημέρα!

Βρήκαμε θήκες για I phone στο ebay.com και στο amazon.com από 5 ευρώ (αν και λατρέψαμε αυτές στα 20 ευρώ από το gettingpersonal.co.uk!)  και συνδετήρες από τα Accessorize στα 6 ευρώ.

Σχετικά άρθρα