Πως πρέπει να βάψω φέτος τα μαλλιά μου; Απαντά ο Πάνος Καλλίτσης

Οι επώνυμοι αφήνονται στα μαγικά χέρια του δικαιολογημένα θεωρείται hair stylist και make up artist των επωνύμων. Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Σμαράγδα Καρύδη και… εσύ! Ναι, εσύ! Μέσα από σελίδες του e-mporo.gr έχεις τη δυνατότητα πια να αφεθείς στις πολύτιμες συμβουλές του.

Θες να μάθεις ποια χρώματα και ποια χτενίσματα σου ταιριάζουν; Πώς θα αναδείξεις το πρόσωπο και την προσωπικότητά σου; Ανακάλυψε τα μυστικά ομορφιάς του Πάνου Καλλίτση!

– Ποιο χρώμα μαλλιών να διαλέξω φέτος για τα μαλλιά μου;

Ανάλογα πάντα και με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο στιλ της «Μονρό» με αποχρώσεις του ξανθού χρυσού ή του ξανθού πλατινέ – είτε μόνο του είτε σε συνδιασμό με ανταύγειες για περισσότερη φωτεινότητα στο χρωματικό αποτέλεσμα.

Επίσης, το κόκκινο αφού είναι και το χρώμα του πάθους, προσελκύει σαν μαγνήτης τις γυναίκες που θέλουν να πειραματιστούν σε αυτούς τους τόνους όπου μπορούν να παίξουν με τις αποχρώσεις του καφέ κόκκινου ή του χαλκού έτσι ώστε να έχουν το αποτέλεσμα μιας αληθινής Ντίβας!

Ωστόσο, τον χειμώνα δεν μπορούν να λείπουν ποτέ οι πιο σκούρες αποχρώσεις. Έτσι το χρώμα του μελιού, της καραμέλας και του καφέ και φέτος πρωταγωνιστούν είτε μόνα τους είτε παίζοντας με φυσικές διαφάνειες κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο φυσικό.

Όποια και να είναι όμως η τελική σας επιλογή ,αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού για αυτές τις τεχνικές για να επιτύχετε το καλύτερο και φυσικό επιτυχημένο αποτέλεσμα. Οι γυναίκες πλέον, ακολουθούν τις τάσεις και ενημερώνονται όμως το σημαντικότερο για μένα είναι η κάθε μία ξεχωριστά να είναι πάνω από όλα ο εαυτός της, για να έχει αυθεντικό αποτέλεσμα και να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά της. Μια συζήτηση πριν την αρχή της διαδικασίας εγγυάται και το σίγουρο αποτέλεσμα, δίνοντας στην κάθε μία ξεχωριστά ένα μοναδικό χαρακτήρα.

– Ποια χρώματα ταιριάζουν συνήθως στις Ελληνίδες; Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι Ελληνίδες στο βάψιμο των μαλλιών;

Για τις Ελληνίδες με τις σταρένιες επιδερμίδες το μπεζ ξανθό είναι και η καλύτερη επιλογή, όμως όπως προανέφερα και οι καστανές – μελί αποχρώσεις είναι ιδανικές για το μεσογειακό ταπεραμέντο που διαθέτουν!

– Ποια είναι η κυρίαρχη τάση στο κούρεμα των μαλλιών;

Οι κοντές κούπ παραμένουν hot τάση αφού εδώ και χρόνια αποτελούν πρώτη επιλογή στις περισσότερες γυναίκες, καθώς χαρακτηρίζουν την απλότητα και την κομψότητα. Δίνουν στη γυναίκα ένα σπορ χαρακτήρα χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα για τη συντήρηση και το styling!

-Έχω παχουλό πρόσωπο. Ποιο κούρεμα πιστεύετε ότι θα με κολάκευε περισσότερο; Ποιο κούρεμα θα έπρεπε να αποφύγω;

Οι μακριές φιλαριστές μύτες βοηθούν πάντα στο να φαίνονται τα πρόσωπα πιο «κομμένα», πιο αδύνατα. Για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες προτείνω μαλλιά ανάλαφρα προς τα έξω με όγκο στην κορυφή ώστε να πετυχαίνουμε το πρόσωπο να φαίνεται πιο αδύνατο.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα