Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής του 50 Αποχρώσεις του Γκρι

11 Οκτωβρίου 2013

Ο γοητευτικός ηθοποιός πρόκειται να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον κεντρικό ήρωα του ερωτικού μπεστ σέλερ «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι»

Σε συνέντευξη του ο βρετανός ηθοποιός Charlie Hunnam, μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην κινηματογραφική μεταφορά του ερωτικού μπεστ σέλερ «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», επιβεβαιώντας την συμμετοχή του στο καστ της ταινίας.

Το όνομα του 33χρονου ηθοποιού είχε ακουστεί για πρώτη φορά από την ίδια τη συγγραφέα του βιβλίου,  El James, η οποία είχε ανακοινώσει στο twitter το καστ της ταινίας. Ωστόσο ο γοητευτικός Hunnam δεν είχε μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στη ταινία, πράγμα το οποίο και τελικά έκανε μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη του: «Είναι τόσοι πολλοί οι θαυμαστές του βιβλίου και είμαι σίγουρος ότι δεν υπήρξα η πρώτη επιλογή όλων. Σκοπεύω να εξερευνήσω σε βάθος το χαρακτήρα του ήρωα, τα κίνητρα που τον ωθούν να λειτουργεί με τον τρόπο που το κάνει και επίσης να ντυθώ κομψά και να δείχνω ωραίος μέσα στα κουστούμια του» είπε ο ηθοποιός. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο  Sam Taylor-Johnson ενώ το κινηματογραφικό του ταίρι στην ταινία, θα είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Dakota Johnson.

Πηγή: protothema.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...