Πώς θα δώσω το τέλειο σχήμα στα φρύδια μου;

Η περιποίηση των φρυδιών είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας. Ποια προϊόντα περιποίησης πρέπει να χρησιμοποιούμε και πώς πρέπει να τα χρησιμοποιούμε για να μην τα καταστρέψουμε; Είναι καλύτερο το μολύβι ή τη σκιά; Πώς θα πετύχουμε το τέλειο σχήμα; Η Beauty Editor, Λούση Καλαγκιά μοιράζεται μαζί μας τα πολύτιμα μυστικά της,

“Τα φρύδια με έχουν απασχολήσει και μένα την ίδια πολύ. Αν και το σχήμα τους ήταν μεγάλο δεν ήταν καθόλου πυκνά. Με το που ανακάλυψα το τσιμπιδάκι ξεκίνησαν οι αλλαγές. Την πρώτη φορά είχα πάει σε αισθητικό για να μου δώσει το αρχικό σχήμα όμως σιγά σιγά το κατέστρεψα. Αυτά τα λάθη τα πληρώνω ακόμα!

Όσο μαθαίνω τα προϊόντα και τα πινέλα και τον σωστό τρόπο χρήσης τους, τα σχηματίζω όλο και καλύτερα και ελπίζω να τα φτάσω σε ένα μέγεθος που να φαίνεται φυσικό,νεανικό και περιποιημένο.

Τα φρύδια είναι απ’τα πιο βασικά χαρακτηριστικά,είναι η κορνίζα τον ματιών και πρέπει να τα προσέχουμε πάρα πολύ. Κανένα smokey μακιγιάζ ή cat eyeliner δεν θα δείξει ωραίο με απεριποίητα φρύδια.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα είναι φυσικά ένα τσιμπιδάκι για να καθαρίζω το σχήμα, ένα ψαλίδι για να διορθώνω τις τριχούλες που προεξέχουν, ένα angled πινέλο από coastal scents για την εφαρμογή της σκιάς και ένα βουρτσάκι για να κάνω πιο απαλό το αποτέλεσμα. Τα βουρτσάκια θα τα βρείτε παντού,εγώ τα προμηθεύτηκα από το ebay στο διαδίκτυο είναι τα πιο οικονομικά.

Η σκιά δίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα και η αγαπημένη μου είναι η μάτ καφέ απο την παλέτα της Sleek. Την εφαρμόζω με το πινελάκι και στο τέλος περνάω ελαφρά με το βουρτσάκι και σβήνω τις σκληρές γραμμές.

Όταν όμως δεν έχω χρόνο για το μακιγιάζ μου χρησιμοποιώ το μολύβι από Seventeen no05 το οποίο είναι το αγαπημένο μου εδώ και χρόνια. Είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα με τα φρύδια μου,όπως θα πρέπει να είναι όλα τα προϊόντα  κρατάει για ώρες και το βουρτσάκι είναι πολύ πρακτικό για τις τελευταίες πινελιές.

Για να βοηθήσω τα φρύδια μου στο να γίνουν πιο πυκνά βάζω κάθε βράδυ λίγο αμυγδαλέλαιο και έχω δει μεγάλη διαφορά!

Αυτά είναι τα δικά μου μυστικά. Τα δικά σας ποια είναι; Εσείς πώς φροντίζετε τα φρύδια σας; Περιμένω να σας ακούσω.

Λούση Καλαγκιά.   

Σχετικά άρθρα