Φτιάξτε μόνες ένα πλεχτό βραχιόλι!

11 Οκτωβρίου 2013

  Βραχιόλια και κολιέ με χρωματιστές κλωστές εμφανίζονται παντού το τελευταίο καιρό. Μια πιο ενήλικη εκδοχή του βραχιολιού φιλίας που μπορείτε να φορέσετε με το οτιδήποτε αν διαλέξετε τα σωστά χρώματα κλωστής. Για το φθινόπωρο εμείς προτείνουμε μπεζ και μπορντό, μπεζ με κυπαρρισί, μπλε σκούρο με μαύρο αλλά και όλα τα παραπάνω χρώματα σε συνδυασμούς μεταξύ τους είναι ιδανικά.

Θα χρειαστείτε: ψαλίδι, μια αλυσίδα χοντρή, τσιμπιδάκια και χοντρές κλωστές σε διαφορετικό χρώμα.

Ανακατέψτε τις κλωστές για να δημιουργήσετε τους συνδυασμούς που θέλετε και βάλτε ποσότητα για να έχει όγκο το βραχιόλι σας. Κάντε έναν κόμπο στη μια πλευρά και χωρίστε σε δύο ίσα μέρη τις κλωστές σας με τις φουρκέτες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις κλωστές μέσα από τα κενά της αλυσίδα. Ξεκινήστε περνώντας το ένα κομμάτι κλωστής μέσα από το κενό. 

Πάρτε την άλλη κλωστή περάστε την πάνω από αυτήν που περάσατε πριν μέσα από την αλυσίδα και κάντε την ίδια διαδικασία. Ουσιαστικά φτιάχνεται μια πλεξούδα με τρία τμήματα, Τα δύο είναι οι κλωστές και το τρίτο η αλυσίδα, οπότε θα ακολουθήσετε την διαδικασία που θα ακολουθούσατε και στα μαλλιά σας. Τελειώστε με έναν κόμπο και κόψτε τις άκρες για να μην σας ενοχλούν. 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa