Θέλω να απαλλαγώ από τα μαύρα στίγματα, τι να κάνω;

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε μια λαμπερή επιδερμίδα χωρίς εκείνα τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα. Εμείς φροντίσαμε να βρούμε για εσάς μια σπιτική συνταγή για την οποία δεν θα ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Με ένα αβγό και λίγο χαρτί υγείας μπορείς να αποχαιρετίσεις για αρκετό καιρό τα μαύρα στίγματα από το  πρόσωπο σου. Οι κινήσεις είναι απλές και θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που περιμένεις άμεσα για αυτό δεν έχεις τίποτα να χάσεις από το να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

·  Κόψε σε λωρίδες το χαρτί υγείας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαρτομάντιλα προσώπου (εκείνα στο ορθογώνιο χάρτινο κουτί).

·  Χώρισε και κράτα το ασπράδι από το αβγό. Χτύπα το λίγο με ένα πιρούνι σε ένα μπoλάκι.

·  Πλύνε το πρόσωπο σου με το καθαριστικό σου και στεγνωσέ το με μια πετσέτα.

·  Άπλωσε με ένα πινέλο (μπορείς βέβαια και μόνο με τα δάχτυλα) το χτυπημένο ασπράδι στο πρόσωπο σου, δίνοντας έμφαση στην περιοχής της μύτης.

·  Άπλωσε τις λωρίδες του χαρτιού και κάλυψε με αυτές όλο το πρόσωπο. Πάτησε τες λίγο με τα δάχτυλα για να κολλήσουν καλά.

·  Κάθισε κάπου αναπαυτικά και περίμενε να στεγνώσουν οι λωρίδες, περίπου 30-40 λεπτά της ώρας. Όσο στεγνώνουν είναι φυσιολογικό να νιώθεις ένα μικρό τράβηγμα.

·  Όταν έρθει η ώρα της αφαίρεσης, χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να τις τραβήξεις και από τις δυο πλευρές. Αν κάπου δυσκολευτείς, μπορείς να βρέξεις τις άκρες με λίγο νερό.

·  Με ένα βαμβάκι καθάρισε το πρόσωπο σου με την τονωτική σου λοσιόν ή λίγο ροδόνερο και προχώρησε στην εφαρμογή της ενυδατικής σου κρέμας.

Τώρα μπορείς να καμαρώσεις την επιδερμίδα σου που λάμπει και να συγχαρείς τον εαυτό σου που γλίτωσες τα περιττά έξοδα.

Από την Ελένη Κερσένογλου

Σχετικά άρθρα