Ο Κύρος Γρανάζης της Ροκ! Έφτιαξε κράνος που παίζει μουσική με τη..σκέψη

14 Οκτωβρίου 2013

Ο θρυλικός Βρετανός μουσικός Αρθουρ Μπράουν μπορεί στο παρελθόν να αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες, όπως οι Πίτερ Γκάμπριελ, Μπρους Ντίκινσον, Αλις Κούπερ, Μέριλιν Μάνσον κ.α., ωστόσο, ακόμα και τώρα, σε ηλικία 71 ετών, επιδιώκει να είναι μπροστά από την εποχή του.

Χρησιμοποιώντας το νέο του κράνος, το οποίο διαβάζει τις σκέψεις, πρόκειται να παίξει ζωντανά μουσική, στο Hard Rock Hell της Ουαλίας, παρουσιάζοντας κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο του, «Zim Zam Zim».

«Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα δημιουργεί ήχους με τη σκέψη» δηλώνει ο Μπράουν. «Δεν θα αναπαράγει απλά έτοιμους ήχους. Θα δημιουργεί ήχους σε πραγματικό χρόνο - ακριβώς όπως το theremin ή οι φωνές μιας ανθρώπινης χορωδίας».

«Οταν εξελιχθεί αυτό-σύμφωνα με το Rocking.gr-στο μέλλον, θα περιλαμβάνει και τις ενέργειες του σώματος. Μετά θα έρθει η ενέργεια των συναισθημάτων και έπειτα η σεξουαλική ενέργεια. Στο τέλος, οι ενέργειες του πνεύματος και της ψυχής θα γίνουν οι μεταδότες του ήχου, έως ότου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ολόκληρη η ανθρώπινη ύπαρξη».Πηγή:www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...