Φτιάξτε εύκολες βάφλες!

<p>Μερίδες 7</p>
<p>Χρ. Πρ 10΄</p>
<p>Χρ. Ψης 5΄</p>
<p> </p>
<p><strong>Υλικά:</strong></p>
<p>1 1/3 φλιτζάνι τσαγ αλεύρι για όλες της χρήσεις</p>
<p>4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ</p>
<p>1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι</p>
<p>2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη</p>
<p>2 αυγά</p>
<p>1/2 φλιτζάνι τσαγ βούτυρο , λιωμένο</p>
<p>1 3/4 φλιτζάνι τσαγ γάλα</p>
<p>1 βανίλια σκόνη</p>
<p> </p>
<p><strong>Διαδικασία:</strong></p>
<p>Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, της βανίλιες, την ζάχαρη. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Ρίχνουμε τους κρόκους αυγών χτυπημένους στο μείγμα αλεύρι, το λιωμένο βούτυρο, το γάλα και ανακατεύουμε με αυγοδάρτη για να έχουμε ένα χυλό. Τέλος προσθέτουμε την μαρέγκα και ανακατεύουμε. Το μείγμα είναι έτοιμο. Με μια κουτάλα ρίχνετε το μείγμα στην βαφλιέρα και ψήνετε. Σερβίρετε με φρέσκα φρούτα, γιαούρτι, παγωτό, σοκολάτα ή ότι αρέσει σε εσάς. Η συνδυασμοί είναι στην φαντασία σας.</p>

Σχετικά άρθρα