Λουκάνικα με μπείκον και γραβιέρα!

14 Οκτωβρίου 2013

Υλικά:

8 μικρά λουκάνικα
8 κομμάτια γραβιέρα
8 λωρίδες μπέικον
 

 

Εκτέλεση:

Ένα χορταστικό ορεκτικό για τους λάτρεις του κρέατος...

Σχίζουμε τα λουκάνικα με ένα μαχαίρι και βάζουμε μέσα το τυρί.

Τυλίγουμε με το μπέικον.

Τα τοποθετούμε σε μια σχάρα την οποία βάζουμε πάνω σε ταψί.

Προθερμαίνουμε το φούρνο.

Βάζουμε τα λουκάνικα στο φούρνο, να ψηθούν σε μέτρια θερμοκρασία, γύρω στους 180 βαθμούς.

Σε 20 λεπτά είναι έτοιμα.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν (βίντεο)
Τα νέα της ημέρας
16:26 Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν (βίντεο)
 Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε
Η Σκέψη της ημέρας
14:58 Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε