Λουκάνικα με μπείκον και γραβιέρα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p>8 μικρά λουκάνικα<br />8 κομμάτια γραβιέρα<br />8 λωρίδες μπέικον</p>
<div><strong><span style="font-size: 1em;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p>Ένα χορταστικό ορεκτικό για τους λάτρεις του κρέατος…</p>
<p>Σχίζουμε τα λουκάνικα με ένα μαχαίρι και βάζουμε μέσα το τυρί.</p>
<p>Τυλίγουμε με το μπέικον.</p>
<p>Τα τοποθετούμε σε μια σχάρα την οποία βάζουμε πάνω σε ταψί.</p>
<p>Προθερμαίνουμε το φούρνο.</p>
<p>Βάζουμε τα λουκάνικα στο φούρνο, να ψηθούν σε μέτρια θερμοκρασία, γύρω στους 180 βαθμούς.</p>
<p>Σε 20 λεπτά είναι έτοιμα.</p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>
<p>Δοκιμάστε επίσης:</p>
<p><span style="color: #0000ff;"><a href="https://boro.gr/140973/loykanika-xwriatika-me-saltsa-apo-piperies" target="_blank"><span style="color: #0000ff;">Λουκάνικα χωριάτικα με σάλτσα από πιπεριές</span></a></span></p>
<p><span style="color: #0000ff;"><span style="color: #0000ff;"><a href="https://boro.gr/143513/loykanika-me-moystarda-sto-thgani" target="_blank">Λουκάνικα με μουστάρδα στο τηγάνι</a></span></span></p>

Σχετικά άρθρα