Τα καλύτερα ροζ κραγιόν!

15 Οκτωβρίου 2013

  Το ροζ κραγιόν και γενικά οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι η βασική ουσία των πιο sexy star όπως η Jennifer Lopez, η Scarlett Johansson και η Angelina Jolie. Αλλά το κραγιόν στις "γυμνές" αποχρώσεις δεν είναι πραγματικά γυμνά χείλη. Για να πετύχετε αυτή την φυσική λάμψη χρειάζεστε το κατάλληλο κραγιόν που ισορροπεί σωστά την απόχρωση της επιδερμίδας σας για να αποφύγετε την πολύ ωχρή απόχρωση ή την περίπτωση να φαίνεσθαι κουρασμένη. 

Chanel Rouge Coco Shine στην απόχρωση Canotier


Αυτό το κραγιόν έχει μέσα λίγο καφέ και έχει ένα ματ μαλακό αποτέλεσμα. Είναι τέλειο για πρωί και βράδυ, ειδικά στις περιπτώσεις που θέλετε να κάνετε ένα δραματικό μακιγιάζ στα μάτια.

Dior Rouge Dior Lip Color στην απόχρωση Angelique Beige


Έχει μια ζεστή απόχρωση που ταιριάζει πολύ με όλες τις επιδερμίδες. Επίσης η διαφάνεια του δίνει ένα κομψό, απαλό, όμορφο και ήσυχο αποτέλεσμα. Απολεπίστε καλά τα χείλη σας πριν το απλώσετε.

Tom Ford Lp Color στην απόχρωση Sable Smoke

To τέλειο κραγιόν αν δεν θέλετε να φαίνεται ότι φοράτε κραγιόν αλλά να έχετε το πιο γοητευτικό αυτό ροζ χρώμα.

Yves Saint Laurent Rouge Volupte lipstick στην απόχρωση Nude Beige


Είναι τέλειο για τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Πάντα κατά την επιλογή μιας ουδέτερης απόχρωσης πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας την απόχρωση της επιδερμίδας, τα μαλλιά, τα μάτια αλλά και την απόχρωση των χειλιών μας!

NARS Satin Lipstick στην απόχρωση Honolulu Honey


To χρώμα είναι τέλειο για να δίνει μια πιο ροζ απόχρωση στα χείλη σας αλλά χωρίς να φαίνεται ότι φοράτε κραγιόν. Συνδυάστε το με ένα μώβ μακιγιάζ στα μάτια και ρουζ στα μάγουλα.

Dior Rouge Dior Lip Color στην απόχρωση Beige Indecise

Απλώστε το με ένα πινέλο! Μια απόχρωση που στις πιο ανοιχτές επιδερμίδες δίνει πιο φυσική απόχρωση, ενώ στις πιο σκούρες επιδερμίδες κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο sexy.

Tom Ford Lip Color στην απόχρωση Blush Nude

Ένα από τα καλύτερα κραγιόν για ένα ροζ αποτέλεσμα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ