Έδιωξαν την Madonna από τον κινηματογράφο

16 Οκτωβρίου 2013

Ακόμη και Madonna να λέγεσαι, υπάρχουν και όρια. Τουλάχιστον, σε ότι αφορά μία αλυσίδα κινηματογράφων και τη χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της προβολής. Γιατί ούτε η σταρ της ποπ δεν μπορεί να στέλνει ακατάπαυστα μηνύματα χωρίς να υποστεί τις συνέπειες.

Το περιστατικό συνέβη σε μία γνωστή αλυσίδα κινηματογράφων στις ΗΠΑ, που έχει μηδενική ανοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως φαίνεται άλλωστε. Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε μία από τις αίθουσες προκειμένου να παρακολουθήσει το «12 Years A Slave», αλλά από ότι φαίνεται η ταινία δεν την συγκίνησε ιδιαίτερα.

Η Madonna λοιπόν δεν σταμάτησε να στέλνει μηνύματα από το κινητό της και δεν πτοήθηκε ούτε όταν της έκαναν παρατήρηση κάποιοι σινεφίλ που ήθελαν να δουν την ταινία απερίσπαστοι. Επειτα από το περιστατικό η ιδιοκτήτρια εταιρεία του κινηματογράφου ανακοίνωσε πως η Madonna θα τρώει... πόρτα στις αίθουσές της, τουλάχιστον μέχρι να απολογηθεί δημόσια για τη συμπεριφορά της. Αν και όπως παραδέχθηκε ο CEO που ανακοίνωσε την απόφαση «Το εννοούμε, αλλά δεν νομίζω ότι στην πραγματικότητα αυτό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τη ζωή της».

Πηγή: iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...