Οι τάσεις στο μακιγιάζ για την άνοιξη του 2013;

Ποιες θα είναι οι κυρίαρχες τάσεις στο μακιγιάζ αυτή την άνοιξη; Ποια χρώματα πρέπει να επιλέξω; Να δοκιμάσω μεγάλες βλεφαρίδες; Να τολμήσω φρύδια παχιά; Για να μη σε βρει η άνοιξη αδιάβαστη, δες τι προτείνουν οι καλύτεροι make up artists.

Aπό την beauty blogger, Κορίνα Συλλογίστου. 

 

 

 

 

 

Φρέσκο και φωτεινό πρόσωπο…

Οι make up artists το αγαπάνε. Οι γυναίκες το λατρεύουν. Χωρίς πολλά προϊόντα μπορείς να αναδείξεις τη φυσική λάμψη του προσώπου σου. Το μόνο που αρκεί είναι να χρησιμοποιήσεις μία υγρή βάση, concealer και ρουζ στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου και του ροδακινί, δίνοντας έτσι λίγο χρώμα στη μύτη και στο μέτωπο για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εάν θες επιπλέον φωτεινότητα, άπλωσε στα ζυγωματικά σου ένα highlighter.

60′s διάθεση και εντυπωσιακές βλεφαρίδες…

Θέλεις, έντονες βλεφαρίδες που θυμίζουν Twiggy θες βλεφαρίδες καλοχτενισμένες και περιποιημένες; Αυτή την Άνοιξη μπορείς να παίξεις με το look των βλεφαρίδων σου και να αποκτήσεις έστω και για μία και μοναδική φορά ένα πιο 60’s ύφος στο βλέμμα σου.  Τι θα επιλέξεις;

Έντονα φρύδια…

Η τάση αυτή καλά κρατεί και, ναι, είναι από τις λίγες φορές που δεν θα σε…μαλώσουμε αν δεν τα πηγαίνεις καλά με το τσιμπιδάκι των φρυδιών σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι περιποιημένα. Πάρε για παράδειγμα τα looks στην πασαρέλα της Diesel και του Marc Jacobs.

Χρώμα στα μάτια!

Όλες οι αποχρώσεις του μπλε, girly ροζ, αλλά και πράσινο (είπαμε, το σμαραγδί είναι το χρώμα της χρονιάς) θα κυριαρχήσουν στις σκιές. Αλλάζει μέχρι και ο τρόπος εφαρμογής, αφού πλέον οι ειδικοί δεν τις εφάρμοσαν μόνο κατά μήκος του κινητού βλεφάρου  και στις κάτω βλεφαρίδες αλλά με κάθε δυνατό τρόπο: Ως eyeliner, μέχρι τα φρύδια, πάνω στην μπανάνα-socket του ματιού. Δε λέω, θέλει τόλμη για να υιοθετήσεις ένα τέτοιο look. Θα το τολμήσεις;

ΡΟΡ χείλη…

Ένταση στα χείλη και αυτή τη σεζόν. Οι αποχρώσεις του κόκκινου έχουν την πρώτη θέση: Το κλασσικό “scarlet” κόκκινο, το ροζ και το βυσσινί είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Πρόσεχε όμως, η τάση αυτή απαιτεί τέλεια, αψεγάδιαστη βάση, σωστές φωτοσκιάσεις και απαλό μακιγιάζ στα μάτια.

 

 

 

Σχετικά άρθρα