Νεαρός έπεσε από τη γέφυρα Αντίρριου -Τι έγραφε η επιστολή του

17 Οκτωβρίου 2013

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου, για τον εντοπισμό ενός νεαρού άνδρα που έπεσε λίγο μετά τις 8.00 σήμερα το πρωί, από τη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπεσε, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, από τη γέφυρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, ενώ πτώση του καταγράφηκε από τις κάμερες που υπάρχουν.

Αμέσως οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα. Στην επιχείρηση συμμετέχουν και αλιευτικά σκάφη, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ, που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου.

«Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση»

Ένα σημείωμα είχε αφήσει, με παραλήπτες τους γονείς του, μέσα στο αυτοκίνητο του ο νεαρός που πήδηξε το πρωί από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr σε αυτό ο νεαρός είχε γράψει "Μαμά, μπαμπά σας αγαπώ. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Να προσέχετε την αδελφή μου, να προσέχετε όλη την οικογένεια σας αγαπώ. Έπρεπε να γίνει αυτό". Την ίδια ώρα άκαρπες είναι οι προσπάθειες του λιμενικού και της αστυνομίας για τον εντοπισμό του νεαρού.

 

Πηγή: www.real.gr 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +32082+3163 - adTechUnit 9
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...