Η ΜΑΙΡΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR ρωτά
Σκιά στο συκώτι
Θα επαναλάβετε την αξονική σε τρεις μήνες για να δείτε αν μεγαλώνει το εύρημα....
Η ΕΛΕΝΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR ρωτά
Διαταραχή παγκρέατος: Τί κινδύνους μπορεί να κρύβει;
Οι πιθανές διαγνώσεις δεν αφορούν απαραίτητα καρκίνο. Μπορεί να είναι μια απλή λιπώδη εκφύλιση του παγκρέατος, μια αθώα κύστη, ή ένα οποιοδήποτε νεόπλασμα. Αυτά θα διευκρινιστούν από την εξέταση που σας ζητάνε....
Αιμορροΐδες: Γιατί εμφανίζονται πιο συχνά στους άνδρες
Eμφανίζονται χωρίς διάκριση σε οποιαδήποτε ηλικία, πιο συχνά στους άνδρες παρά στις γυναίκες. Πολλές φορές υπάρχουν χωρίς ενοχλήματα και η συχνότητα εμφάνισής τους φαίνεται ότι αυξάνει με την ηλικία...
Εκκολπώματα Παχέος Εντέρου: Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες
Τα εκκολπώματα είναι σακκοειδή μορφώματα, που προβάλλουν προς τα εκτός του αυλού. Εκκολπώματα αναπτύσσονται σε όλα τα κοίλα σπλάγχνα, συχνότερα όμως εντοπίζονται στο πεπτικό και ιδίως στο παχύ έντερο (ΠΕ).
Κολονοσκόπηση: Η εξέταση που μπορεί να σώσει τη ζωή σας
Η τιτάνια αυτή προσπάθεια δεν είναι τυχαία. Για τον περισσότερο κόσμο η κολονοσκόπηση είναι επιεικώς μία δυσάρεστη εμπειρία ενώ ούτε η εξέταση κοπράνων, που είναι μία μη επεμβατική εναλλακτική λύση, αν και όχι τόσο ακριβής, γίνεται ευνοϊκά δεκτή από το κοινό.
Τα καλά βακτήρια του εντέρου μπορούν να προστατεύσουν από τον καρκίνο
Επιστήμονες στις ΗΠΑ έδειξαν ότι τα «καλά» βακτήρια του εντέρου θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να μειώσουν τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου.
Βελτιώστε την πέψη σας με 4 απλούς κανόνες
Αν εξασφαλίσετε ότι αυτό που τρώτε και ο τρόπος που το τρώτε κάνει καλό στην πέψη, τότε έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα τόσο ως προς τη διατήρηση της υγείας σας μακροπρόθεσμα, όσο και ως προς τη συντήρηση μιας υγιούς σιλουέτας.
Πότε τα κόπρανα δείχνουν καρκίνο (γράφημα)
Πρόκειται για ένα θέμα που δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε, οπότε ακόμα πιο δύσκολα να το θίξουμε ανοιχτά στο γιατρό μας.
Ποια είναι τα αίτια για την εμφάνιση αιμορροΐδων
Αιμορροΐδες είναι τα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται στους λείους μυς των τοιχωμάτων του ορθού και του πρωκτού. Πρόκειται για ένα φυσιολογικό κομμάτι της ανατομίας του ανθρώπου και βρίσκονται στο σημείο όπου συναντώνται και ενοποιούνται μικρές αρτηρίες και φλέβες.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ