Ο Κρις Μπράουν εξηγεί γιατί χώρισε με τη Ριάνα

17 Οκτωβρίου 2013

Πολλή ηρεμία και «πολιτισμό» βλέπαμε τον τελευταίο καιρό στην υπόθεση Κρις Μπράουν – Ριάνα και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Αλλά απ' ότι φαίνεται ο θερμόαιμος ράπερ δε μπόρεσε να κρατήσει το στόμα του κλειστό για πολύ.

Στο νέο του τραγούδι (διασκευή του «Im Still») ο Κρις Μπράουν αναφέρει δημόσια γιατί χώρισε με την Ριάνα και όπως φαίνεται δεν το έχει ξεπεράσει ιδιαίτερα και σίγουρα δε το βλέπει καθόλου «πολιτισμένα» το ζήτημα.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί απιστίας, ο Μπράουν, διασκευάζοντας το παλιότερο κομμάτι του «Im Still», πρόσθεσε μερικούς ακόμη στίχους που είναι εμφανές diss στην πρώην αγαπημένη του Ριάνα

«I'm 24, yeah a nigga's getting older,
I don't give a f*ck - my heart's getting colder,
Now every nigga in the industry's done f*cked my b*tch
And all my nigga's said 'I told ya',»

Οπως αναφέρουν και οι στίχοι, ο Μπράουν υποστηρίζει ότι η Ριάνα είχε σχέσεις με κάθε αρσενικό της μουσικής βιομηχανίας. Το τραγελαφικό ωστόσο είναι ότι στο ίδιο τραγούδι, ο Κρις Μπράουν καυχιέται με πόσες πολλές γυναίκες έχει κοιμηθεί ο ίδιος. Και όλα αυτά, ένα μόλις μήνα αφότου ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη μουσική βιομηχανία επειδή νιώθει άσχημα που έγινε γνωστός από ένα «λάθος» (το ότι χτύπησε τη Ριάνα)

 
 


Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ