Ένα οικονομικό serum για γυναίκες άνω των 40;

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω ένα προϊόν που ανακάλυψα πρόσφατα το Skin Repair Intensive Firming Serum από τη Bioten ένας ορός που θα κάνει το δέρμα σας απαλό, ελαστικό και είναι ιδανικό για τις ρυτίδες ιδιαίτερα για εκείνες που εμφανίζονται πάνω και γύρω από το στόμα.

Το προϊόν αυτό δεν το δοκίμασα εγώ αλλά η μητέρα μου μιας και είναι ιδανικό για τις ηλικίες άνω των 40! 

 Από την beauty editor, Λούση Καλαγκιά

Πώς φάνηκε λοιπόν, στην μητέρα μου; Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε:  ”Λούση τι ωραίο serum αυτό μου μου έδωσες, δεν έχω νιώσει το δέρμα μου τόσο απαλό, θέλω να το προτείνεις στις αναγνώστριές σου!” Είναι πραγματικά ένα υπέροχο δώρο και πολύ οικονομικό για την μητέρα σας, τη θεία σας, γιατί όχι και τη μεγαλύτερη σε ηλικία φίλη σας. 

Λοιπόν, ας επιστρέψουμε στις εντυπώσεις της μαμάς μου. Το χρησιμοποιεί σχεδόν 1 μήνα κυρίως το πρωί. Νιώθει το δέρμα της πολύ απαλό μιας και έχει αρκετά ξηρή επιδερμίδα, -το παρατήρησα και εγώ- . Επίσης, προσφέρει φανταστική ελαστικότητα και κάνει τις λεπτές γραμμές λιγότερο έντονες. Μεγάλη διαφορά είδε συγκεκριμένα στις γραμμές γύρω απ’το άνω χείλος όχι τόσο στα μάτια.

Είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη και το θεωρεί πολύ καλύτερο από αντίστοιχα που είχε αγοράσει στο παρελθόν και μπορεί να στοίχιζαν και περισσότερο (έως και 80 ευρώ κοστίζουν αυτά τα προϊόντα στην αγορά). Το συγκεκριμένο  κοστίζει περίπου 10-12 ευρώ.

Πρόσφατα της αγόρασα και την κρέμα ημέρας της Bioten. Της αρέσει επίσης πάρα πολύ και σε συνδυασμό βελτιώνουν την υφή του προσώπου της. Η ξαδέρφη μου μετά από μια συζήτηση μας για το συγκεκριμένο προϊόν, αγόρασε και εκείνη στη μητέρα της το σετ και περιμένουμε και τη δική της κριτική.

 

Σχετικά άρθρα