Τα παχιά φρύδια είναι και πάλι στη μόδα;

Τα πυκνά και έντονα φρύδια που χαρίζουν νεανικότητα είναι και πάλι στη μόδα! Ακολουθήστε τις οδηγίες της beauty editor Έφης Χατζηιγνατιάδου και αποκτήστε βλέμμα που μαγνητίζει!

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα! Η Cara Delevigne είναι το μοντέλο που έχει στηρίξει όλη την καριέρα της, στα φρύδια της! Έπειτα από την ανακήρυξή της σε μοντέλο της χρονιάς προσπαθήσαμε όλες (έλα παραδέξου το) να κάνουμε το έντονο φρύδι που έχουμε δει στις πασαρέλες από το ίδιο το μοντέλο, χρησιμοποιώντας μακιγιάζ.

Το σωστό μακιγιάζ όμως, για να αναδείξουμε αυτό το νέο trend το έχουμε από τον Tom Peacheux, creative director της Estee Lauder.

” Ήθελα να δημιουργήσω ένα look που να είναι μαζί θηλυκό και αγορίστικο! Το μακιγιάζ αυτό κάνει focus στα φρύδια, τα οποία δεν είναι καθόλου επιτηδευμένα αλλά φαίνεται να έχουν έλεγχο. Είναι γεμάτα όγκο και δείχνουν σχεδόν αντρικά. Το μακιγιάζ στο πρόσωπο είναι πολύ ελαφρύ, πολύ λαμπερό, σαν πέπλο, ενώ τα χείλη είναι απλά, φυσικά και γυμνά”.

Το σωστό σχήμα και πώς να το πετύχετε:

1) Το φρύδι πρέπει να ξεκινάει ακριβώς στην ευθεία της εσωτερικής γωνίας του ματιού. Πάρτε ένα λεπτό μακρύ πινέλο και τοποθετήστε το κάθετα με το μάτι να εφάπτεται στην εσωτερική πλευρά της μύτης. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να ξεκινάει το φρύδι σας.2) Με το ίδιο πινέλο σχηματίζουμε μια διαγώνιο που θα ξεκινάει από την άκρη του ρουθουνιού περνώντας από την άκρη της κόρης και καταλήγοντας στο φρύδι. Εκεί που καταλήγει η διαγώνιος γραμμή καθορίζει το ψηλότερο σημείο της καμπύλης του φρυδιού.3) Σχηματίστε άλλη μια διαγώνιο που θα ξεκινάει πάλι από το ρουθούνι και θα περνάει από την εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό είναι το σημείο που θα πρέπει να καταλήγει το φρύδι.

4) Το φρύδι θα πρέπει να είναι παχύτερο εκεί που ξεκινάει δηλαδή πάνω από την εσωτερική γωνία του ματιού και να λεπταίνει σταδιακά μέχρι το σημείο που καταλήγει.

Η τάση που εξαφάνισε τα φρύδια, έμεινε μόνο σε κάποιες φωτογραφήσεις μόδας, αλλά και εκεί τείνει να εκλείψει. Τι λες; Θα ακολουθήσεις αυτό το νέο trend; Προσωπικά ποτέ δεν είχα λεπτά φρύδια και η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές ένιωθα λίγο άβολα… Τώρα; Κυκλοφορώ με  το κεφάλι ψηλά!

Σχετικά άρθρα