Μάθετε να φτιάχνετε κότσο σε 1 λεπτό!

Η Έλενα μας ρωτά. 

Θέλω να μάθω να κάνω κότσους στα μαλλιά μου- και μου αρέσουν και βολεύουν πολύ αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να φτιάξω μόνη μου  δεν πετυχαίνει. Δεν μπορώ όμως κάθε βδομάδα να πηγαίνω στο κομμωτήριο και να ξοδεύω χρήματα. Θα ήθελα να ζητήσω από τους ειδικούς σας να μας δείξουν πώς φτιάχνουμε τους κότσους στα μαλλιά. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος;

Ρωτήσαμε την beauty blogger Έφη Χατζηιγνατιάδου. Το να φτιάξεις έναν κότσο μπορεί να είναι ενός λεπτού υπόθεση. Ελάτε να μάθουμε μαζί πώς θα τον φτιάξουμε. 

Αν τα μαλλιά σας είναι φριζαρισμένα ή ατίθασα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα τραβήξετε όλα πίσω και να τα πιάσετε έναν ομοιόμορφο κότσο. Πως μπορείτε όμως να αποκτήσετε ένα super κότσο στο λεπτό με τη βοήθεια μιας κάλτσας;

Η διαδικασία είναι απλή και δεν χρειάζεται τίποτα.. ή μάλλον, σχεδόν τίποτα. Θέλουμε μια κάλτσα και ένα ψαλίδι!

Τα βήματα είναι απλά, κατανοητά και με φωτογραφίες!

1. Παίρνουμε μια κάλτσα και με προσοχή κόβουμε την περιοχή των δαχτύλων.

2. Φροντίστε να την κόψετε ευθεία και το σχήμα που θα δημιουργηθεί να μοιάζει με αυτό του donut.

3. Πιάνουμε κότσο τα μαλλιά μας και περνάμε το ντονατσάκι μας.

4. Τυλίγουμε τα μαλλιά μας γύρω γύρω με στόχο να καλύψουμε την κάλτσα και στερεώνουμε με τσιμπιδάκια ή με απλό λαστιχάκι.

Δείτε… έχετε ένα τέλειο κότσο, τόσο απλό μα παράλληλα, εντυπωσιακό λες και έχετε βγει από το κομμωτήριο. Είναι ένα safe χτένισμα που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ! Το κάνω εδώ και πολύ καιρό αυτό το κολπάκι και στην κυριολεξία με έχει σώσει.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε: Η κάλτσα να είναι σε παρόμοιο χρώμα με αυτό των μαλλιών σας!

Σχετικά άρθρα