Ανανέωσε το στυλ σου με ανοιξιάτικα αξεσουάρ!

Kαπέλα λούνα παρκ, γούνινες γόβες και τσάντες χούλα χουπ απαιτούν να κερδίσουν μία θέση στη γκαρτναρόμπα κάθε stylish γυναίκας. Τα αξεσουάρ είναι πάντα μια σωτήρια λύση: Μπορείς να ανανεώσεις το στυλ σου χωρίς να ξοδέψεις χρήματα σε αγορές καινούργιων ρούχων. Ελάτε να ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα αξεσουάρ που κυκλοφορούν αυτή την άνοιξη!

Γράφει η beauty blogger, Έφη Χατζηιγνατιάδου.

Μία ωδή στα 80’s, τότε που τα κορίτσια φορούσαν λαμέ κορμάκια και γκέτες. Αυτό είναι η νέα τσάντα της Chanel, που έχει ξετρελάνει φωτογράφους και στυλίστες των μεγάλων περιοδικών. Αν δεν έχεις τα λεφτά για να την αγοράσεις με το logo πάνω μην σκας, μπορείς άνετα να φτιάξεις και μία μόνη σου.

Τσάντα χουλα χουπ Chanel

Εκτός από τόλμη, τα καπέλα του Treacy απαιτούν και ζογκλερικές ικανότητες. Επίσης, απαιτείται να έχουμε και συνέχεια καρναβάλι, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Καπέλα Philip Treacy

Αν οι λοβοί των αυτιών σου μπορούν να αντέξουν το βάρος αυτών των σκουλαρικιών, τότε τόλμα να τα φορέσεις ασυζητητί. Αυτό το λίγο boho και το κάτι ethnic θα δώσει το κάτι παραπάνω στο ντύσιμό σου.

Σκουλαρίκια Dolce & Gabbana

Άνετα, ευάερα και ευήλια είναι αυτά τα gladiators. Για το κομψά δεν παίρνουμε και όρκο.

Σανδάλιαfd Gladiator Alexander Wang

 H Prada, λένε αυτοί που έχουν σπουδάσει τη μόδα, είναι πολύ hot φέτος την άνοιξη. Ό,τι πάρεις καλό θα ‘ναι. Βέβαια, για το παπουτσάκι που μοιάζει παγοπέδιλο δεν παίρνουμε και όρκο.

Τα άπαντα της Prada

Εντάξει, πολύ ακραία όλα αυτά αλλά η μόδα δεν είναι προβλέψιμη και ευκολοφόρετη πάντα! Μην μου πείτε ότι θα κολλήσετε όμως στα ρόλερς ή στο χούλα χουπ (Αυτό με το χούλα χουπ δεν είναι όντως ευκολοφόρετο). Φαντάζομαι γυναίκες στο zara με χούλα χουπ τσάντα και ουρά στα ταμεία 3 χιλιόμετρα!

Σχετικά άρθρα