Τραγωδία σε Γυμνάσιο της Νεβάδας

22 Οκτωβρίου 2013

Ένας έφηβος, μαθητής σε Γυμνάσιο της Νεβάδας, άνοιξε πυρ χθες μέσα στο σχολείο του σκοτώνοντας έναν καθηγητή και τραυματίζοντας σοβαρά δύο συμμαθητές του, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Reno Gazette-Journal. Ο νεαρός στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Οι δύο τραυματισμένοι μαθητές νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου, λίγα λεπτά πριν μπουν οι μαθητές στις τάξεις για το μάθημα. "Ήμασταν στο γήπεδο και ακούσαμε έναν δυνατό κρότο. Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν και ένας καθηγητής ήρθε να δει τι συνέβαινε", αφηγήθηκε στην εφημερίδα ο 13χρονος Κάιλ Νάκαμ. "Νόμιζα ότι ήταν πυροτέχνημα, αλλά μετά είδα τον μαθητή να κρατάει όπλο και να σημαδεύει τον καθηγητή. Εκείνος του είπε να το αφήσει και ο μαθητής τον πυροβόλησε, ο καθηγητής έπεσε και όλοι άρχισαν να τρέχουν", πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων, αναφέροντας μόνο ότι ο ένοπλος ήταν μαθητής. Στα Γυμνάσια των ΗΠΑ φοιτούν παιδιά ηλικίας από 11 έως 14 ετών.

Πηγή:www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....