Cookies κατάλληλα για διαβητικούς!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής άλεσης<br />1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα<br />½ φλιτζάνι μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου<br />70 γραμμάρια δαμάσκηνα ψιλοκομμένα<br />1 ⅓ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας<br />6 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη ακατέργαστη ή 3 κοταλιές της σούπας Σουκραζόλη (Σπλέντα) Υποκατάστατο ζάχαρης<br />2 ασπράδια αυγών<br />1 κουταλιά βανίλια<br />¾ φλιτζάνι μίνι τσιπ σοκολάτας</p>
<p> </p>
<div><strong><span style="font-size: 1em;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p>Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Απλώνετε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.<br />Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύετε με μίξερ τη μαργαρίνη , δαμάσκηνα, , και τη σουκραζόλη ή καστανή ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Χτυπήστε τα ασπράδια αυγών και τη βανίλια. Ανακατεύετε μαζί με το αλεύρι και τη σόδα. Ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας.<br /><br />Με ένα κουταλάκι του γλυκού πλάθετε τη ζύμη σε μπαλάκια σε μέγεθος ενός καρυδιού.<br />Βάζετε τα μπισκότα στο φύλλο λάδοκολλας.<br />Ψήστε τα μπισκότα για 9 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.<br />Αφαιρέστε από το ταψί και αφήνετε σε δροσερό μέρος μέχρι να κρυώσουν.<br /><br />* Η συνταγή είναι κατάλληλη για διαβητικούς. Αν ακολουθείτε κάποιο συγκεκριμένο διαιτολόγιο συμβουλευτείτε τον διαιτολόγο σας.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα