Μπίλι Μπόμπ Θόρτον: Μιλάει για την Αντζελίνα και βγάζει τα άπλυτά της στη φόρα

24 Οκτωβρίου 2013

Κανείς δεν είναι τέλειος. Ακόμη και αν είσαι η ομορφότερη ηθοποιός κόσμου. Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να κυριεύεται από το κοινό αίσθημα της ζήλιας όταν βλέπει τους συντρόφους της να πρωταγωνιστούν σε ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο. Αυτό εξάλλου αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο πρώην σύζυγος της Τζολί, Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Ο πρώην ανέφερε στην εφημερίδα «The Sun» ότι η Τζολί είχε κάνει σκηνή ζηλοτυπίας και για τη Χάλι Μπέρι, με την οποία ο Θόρτον έπαιξε στην ταινία «Ο Χορός των τεράτων».

«Όταν της είπα ότι έκανα μια ερωτική σκηνή με τη Χάλι Μπέρι, εκείνη με ρώτησε αν την άγγιξα! Φυσικά της είπα ότι έπρεπε να την αγγίζω αφού ήταν στο σενάριο!» δήλωσε ο Θόρτον ο οποίος ωστόσο παραδέχτηκε ότι έφταιξε στον γάμο τους, γιατί δεν πίστεψε ποτέ ότι είναι αρκετά καλός για εκείνη.

«Τίναξα στον αέρα τον γάμο μου με την Αντζελίνα», παραδέχεται και αιφνιδιάζει λέγοντας ότι «πίστευα ότι δεν ήμουν αρκετά καλός για εκείνη και ήμουν ανασφαλής», λέει αλλά σημειώνει ότι και έχουν παραμείνει δυο καλοί φίλοι.

Τα λεγάμενα του Θόρτον επιβεβαιώνει και ένας φίλος του Μπραντ Πιτ, ο Φρανκ Πολάρο ο οποίος αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός από τότε που γνώρισε την Αντζελίνα αρνείται να δεχτεί ρόλους που επιβάλουν να εμπλακεί σε ερωτική σκηνή. «Είναι τρελός για εκείνη και το αντίστροφα», δήλωσε.

 

 

 Πηγή: «/www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...