Τα μυστικά και όλη η γνώση του σεξ, σε ένα βιβλίο

25 Οκτωβρίου 2013

Η Σεξουαλική συμπεριφορά του ανθρώπου.

Ενα βιβλίο που ο συνεργάτης μας, καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλειος Αλεβίζος προτείνει στους αναγνώστες του boro.gr:

"Ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο, ενός πολύ αξιόλογου επιστήμονα, του κυρίου Νίκου Βαιδάκη. Στις σελίδες του μπορεί κανείς να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με το πώς ο εγκέφαλος επηρεάζει την σεξουαλική μας συμπεριφορά και την σεξουαλική μας ανάπτυξη. Να γνωρίσει όλα τα στάδια της σεκουαλικής μας λειτουργίας και το πώς αυτή αλλάζει όσο μεγαλώνουμε. Είναι εξαιρετικές οι αναφορές του του στην επίδραση των φαρμάκων στο σεξ και πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μας παρέχει για τη σεξουαλική λειτουργία στο γάμο και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.  

Είναι ένα άρτια επιστημονικά τεμηριωμένο βιβλίο που μπορεί να λύσει απορίες και να ενημερώσει όχι μόνο σχετικά με τα σεξουαλικά ζητήματα αλλά και για τις σεξουαλικές διαταρχές, όπως η ηδονοβλεψία, η παραφιλία. Υπάρχουν πολλές ξέρετε διαταραχές που πολύς κόσμος δεν τις αναφέρει ή δεν τις γνωρίζει καν και συνεπώς δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει.  

Κυκολφορεί από τις Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ