"Τάλιρο" οι Παίδες στον ΠΑΟ

26 Οκτωβρίου 2013

Σπουδαία νίκη, σε έκταση και σε τρόπο με τον οποίο επιτεύχθηκε, πήρε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού, απέναντι σε εκείνη του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν των «πρασίνων» με το ευρύ 5-0 και παρέμειναν στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

 

Μέχρι την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα ο Ολυμπιακός δεν είχε κλειδώσει απλά τη νίκη. Είχε επιδείξει πλήρη ανωτερότητα έναντι του αντιπάλου και προηγούνταν 4-0!...

 

Ο Γκλεγκλές αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού με τρία δικά του γκολ (στο 21’, στο 25’ και στο 29’) ο Ολυμπιακός είχε φτάσει μέχρι το μισάωρο το σκορ σε τέτοια έκταση.

 

Στο 27’ ο Αμπάρας είχε κάνει το 3-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Καπετζής, με ωραία προσπάθεια στο 65’. Για τον Ολυμπιακό στο κλάσικο με τους "πράσινους" πιτσιρικάδες αγωνίστηκαν οι ακόλουθοι:

 

Σκαφίδας, Αμπάρας, Αλ. Αγγελόπουλος, Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης (77’ Π. Παπαδόπουλος), Ασημάκης, Κωστανάσιος (54’ Καπετζής), Νικούλης (65’ Καραχάνας), Γκλεγκλές (70’ Τσιντώνης), Ξενιτίδης, Τσιπιρτίμης (78’ Λένας).

redgoal.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ