Φτιάξε τη πλεξούδα της Kate Bosworth!

30 Οκτωβρίου 2013

Η Kate Bosworth πάντα ήταν μια από τις πιο στυλάτες ηθοποιούς του Hollywood αλλά αυτή τη φορά στη πρεμιέρα της καινούργιας της ταινίας Big Sur (της οποίας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός είναι ο καινούργιος της σύζυγος, Michael Polish) έβγαλε τα μεγάλα όπλα. 

Εμπνευσμένος από την δουλειά του φωτογράφου J.D. Okhai Ojeikere - ο οποίος είναι διάσημος για τις περίεργες πλεξούδες που φωτογραφίζει στην πατρίδα του, την Νιγηρία, ο κομμωτής Renato Campora δημιούργησε ένα χτένισμα που στην πραγματικότητα είναι μια πλεκτή μοικάνα και ένα από τα πιο ωραία χτενίσματα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Μην ανησυχείτε είναι πολύ πιο εύκολο να το αντιγράψετε. 

Ο Campora προετοίμασε τα μαλλιά της Bosworth με λίγο κερί έτσι ώστε τα μαλλιά της να γίνουν εύκολα στη χρήση και να μπορεί να τα πλέξει πιο εύκολα, μετά τα χώρισε σε τρία τμήματα, το κεντρικό τμήμα και τα δύο πλαϊνά που ήταν από τους κροτάφους μέχρι τη βάση του λαιμού. Βούρτσισε τα πλαϊνά τμήματα για να μην έχουν κόμπους και μετά τα έδεσα και τα δύο μαζί με ένα λαστιχάκι δημιουργώντας έτσι μια μικρή αλογοουρά. Πλέξτε αυτό το κομμάτι και στερεώστε το με ένα λαστιχάκι. Μετά ο Campora χώρισε το κεντρικό κομμάτι σε τρία ίσα τμήματα, πλέκοντας κάθε ένα ξεχωριστά. Μπέρδεψε ύστερα τις πλεξούδες με την αλογοουρά. Έφερε την πλεξούδα που δημιουργήθηκε από τα πλαϊνά τμήματα πάνω προς το μέτωπο αλλά κάτω από το κεντρικό τμήμα και ύστερα στερέωσε τα πλεξουδάκια του κεντρικού τμήματος, δεξιά, πάνω και αριστερά της πλεξούδας. Προσπαθήστε να μην φαίνονται οι άκρες και σταθεροποιήστε το χτένισμα με πολύ λακ.

 

Σας είπαμε ότι είναι εύκολο! 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ