Φτιάχνουμε ταλιατέλες με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος

30 Οκτωβρίου 2013

Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 κούπες νερό ζεστό
Μία κρέμα γάλακτος μεγάλο κουτί
500 γραμμάρια ταλιατέλες
Αρκετές πιπεριές, κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί
Λίγο ελαιόλαδο
Κοτόπουλο στήθος 2 τεμάχια
1 κρεμμύδι
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι μαύρο
1 κύβο ζωμό κρέατος

 

Εκτέλεση

Κόβετε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομματάκια.
Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι, στην συνέχεια ρίχνετε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και τον κύβο κοτόπουλου, προσθέτουμε και ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσει.

Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο μείνει δηλαδή μόνο με το λάδι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει ψιλές στο μπλέντερ.
Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για λίγο και ρίχνουμε λίγο ακόμα πιπέρι.

Κλείνουμε το μάτι. Βράζουμε τις  ταλιατέλες και όταν ετοιμαστούν ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια το μείγμα κοτόπουλου κρέμας και πιπεριών.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό και σερβίρουμε.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ