Γεμιστά σνίτσελ με ζαμπόν και τυρί

<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: small;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: small;">4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα</span><br /><span style="font-size: small;">4 φέτες ζαμπόν</span><br /><span style="font-size: small;">4 φέτες έμμενταλ</span><br /><span style="font-size: small;">1 κούπα αλεύρι</span><br /><span style="font-size: small;">3 μεγάλα χτυπημένα αυγά</span><br /><span style="font-size: small;">2 κούπες τριμμένη φρυγανιά</span><br /><span style="font-size: small;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: small;">Πιπέρι</span><br /><span style="font-size: small;">Ηλιέλαιο για τηγάνισμα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: small;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: small;">Ανοίγουμε τα σνίτσελ και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε στη μια άκρη το ζαμπόν και το τυρί και διπλώναμε τα σνίτσελ στη μέση, ώστε να κλείσουμε μέσα το τυρί και το ζαμπόν.</span><br /><span style="font-size: small;">Περνάμε τα σνίτσελ πρώτα από το αλεύρι, μετά από το χτυπημένο αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.</span><br /><br /><span style="font-size: small;">Ζεσταίνουμε σε τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζουμε τα σνίτσελ σε μέτρια προς δυνατή εστία (συνήθως 2.5-3 ή περισσότερο ανάλογα την κουζίνα) και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε σε χαρτί να στραγγίξουν το λάδι τους.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: small;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: small;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα