Σκαρμούτσος: " Απο τύχη είμαι ακόμα ζωντανός "

31 Οκτωβρίου 2013
Οι δυσκολίες που είχε όταν στα 19 του έφυγε για Αμερική, η αγάπη του για την μαγειρική, η νέα του εκπομπή στο Mega, αλλά και η σχέση του με την Μαριέττα Ντάνα, με την οποία ζει σαν παντρεμένος είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
 
«Όταν φεύγεις από την Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του '80 όλα σου φαίνονται ωραία γιατί έχεις άγνοια κινδύνου. Όταν προσγειώθηκα στο αεροδρόμιο και είδα γύρω μου φώτα, ψηλά κτήρια και χιλιάδες κόσμο από άλλες φυλές έπαθα σοκ... Και βέβαια έχοντας συνηθίσει να μένω σε έναν τόπο με μηδέν εγκληματικότητα, όταν πήγα εκεί δεν φανταζόμουν τι θα συναντούσα. Πήγαινα στο Κόμπον και έκανα παρέα με νέγρους κινδυνεύοντας αν δεν με συμπαθούν να με σπάσουν στο ξύλο», είπε στο περιοδικό «ΟΚ!» για τα πρώτα χρόνια στην Αμερική.
 
Όσο για τα ναρκωτικά και τους άλλους πειρασμούς με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπος; «Είναι θέμα τύχης που είμαι ακόμη ζωντανός. Γιατί έπινα πολύ, έκανα και χρήση ναρκωτικών και από ένα σημείο και μετά, είχα σαλτάρει»
 
Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Μαριέττα Ντάνα, για την οποία εξομολογήθηκε: «Κεραυνοβολήθηκα όταν την είδα, αλλά ήθελα να αφήσω ένα περιθώριο για να δω πώς θα εξελιχθεί η σχέση. Με την Μαριέττα ζούμε σαν παντρεμένοι, οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να παντρευτούμε»
Πηγή: www.protothema.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ