3 μυστικά για να διώξεις τις ρυτίδες!

Οι ρυτίδες καθημερινά απασχολούν χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο. Στην πρώτη εμφάνισή τους, καταλαβαίνουμε ότι μεγαλώνουμε σιγά – σιγά και αρχίζουμε να ψάχνουμε τον τρόπο που θα τις εξαφανίσουμε…

Η γευσιγνώστρια – συγγραφέας, Μαίρη Παναγάκου προτείνει στις αναγνώστριες του boro.gr φυσικές μα πάνω από όλα, σπιτικές συνταγές χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα!

 

 

 

 

 

 

1. Φτιάξτε μια μάσκα βράζοντας τις ρίζες μολόχας για πολλή ώρα, μέχρι να πάρετε ένα πηκτό πολτό. Αφήστε το να κρυώσει και απλώστε το σε όλο το πρόσωπο εκτός της περιοχής των ματιών. Αφήστε το εκεί για 10-15 λεπτά και ξεβγάλτε το πρόσωπο σας με δροσερό νερό. Καλό είναι να μην αφήνετε τη μάσκα να στεγνώσει πολύ, για να μην “τραβήξει” το δέρμα.

2. Λιώστε 1/2 ώριμη μπανάνα και προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό πορτοκαλιού στον πολτό μπανάνας.

3. Περνάτε κάθε πρωί το πρόσωπο σας με το εσωτερικό μέρος της φλούδας του ακτινίδιου. Αφήνετε να στεγνώσει λίγο και ξεπλένεστε με χλιαρό νερό.

 

Μην ξεχνάτε!

Αν κάνετε τα παραπάνω μυστικά καθημερινά, σίγουρα θα δείτε αποτελέσματα αλλά μην περιμένετε θαύματα…Να αγαπάτε την ηλικία σας μα πάνω από όλα τον εαυτό σας!

Σχετικά άρθρα