Βουλή: Θέλησε η ΕΥΠ να μπει να ελέγξει για κοριούς

31 Οκτωβρίου 2013

Επεισοδιακά ξεκίνησε η ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρου Δραβίλα από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όταν μαζί του εμφανίστηκαν τρεις συνοδοί οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους.

Ο κ. Δραβίλας, θεώρησε σωστό να μπει στην επιτροπή συνοδευόμενος από τρία άτομα, για τα οποία όταν ρωτήθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία τους, ενώ μάλιστα δεν άφησαν τα στοιχεία τους ούτε στην είσοδο της Βουλής. Αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει γενικευμένη ένταση, με την Λιάνα Κανέλλη να απειλεί με αποχώρηση καταγγέλλοντας τα όσα έγιναν, ενώ μάλιστα είπε πως δεν δεσμεύεται πλέον από το απόρρητο. Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται να ήταν και η αντίδραση του Απόστολου Κακλαμάνη.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, οι τρεις συνοδοί του διοικητή της ΕΥΠ αποχώρησαν από την αίθουσα, με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες να σημειώνουν πως η βασική τους αποστολή ήταν να ελέγξουν την αίθουσα για να διαπιστώσουν εάν ήταν «παγιδευμένη» με μηχανήματα παρακολούθησης.

Επισημαίνεται, πως τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ μάλιστα έχει απαγορευθεί και η παρουσία κοινοβουλευτικών συντακτών στον διάδρομο.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ