«Τον Ιανουάριο ο Βίλοτιτς θα παίζει στον Ολυμπιακό» (video)

2 Νοεμβρίου 2013

Μεταγραφικό νέο για τον Ολυμπιακό μέσω Σερβίας και σύμφωνα με τον μάνατζερ, Μίλαν Τσάλασαν, μιλάμε για τελειωμένη υπόθεση.
Ο Τσάλασαν μίλησε στην «Sport Novosti» για δεδομένη μετραγραφή του Σέρβου διεθνή αμυντικού της Γκρασχόπερς, Μίλαν Βίλοτιτς, στον Ολυμπιακό.

«Ναι, θα παίζει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι, είχε βρεθεί κοντά αλλά τότε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει η μεταγραφή, ανάμεσά τους και η τιμή του παίκτη. Ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στην πώληση του Κώστα Μανωλά και με τα χρήματα που θα έπαιρνε θα κινείτο για τον Βίλοτιτς. Πλέον όμως δεν βλέπω πώς μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή».

Παράλληλα ισχυρίστηκε πως η άποψη του Κριστιάν Καρεμπέ για τον παίκτη παίζει ρόλο στην υπόθεση. «Η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία. Είναι ένας άνθρωπος με επιρροή στον Ολυμπιακό. Αλλά υπάρχει κανένας που να μπορεί να πει κακό λόγο για τον Βίλοτιτς;», ανέφερε ο ατζέντης του.

Ο Βίλοτιτς έκανε το όνομά του στον Ερυθρό Αστέρα την τριετία 2009-2012 και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Γκρασχόπερς. Με την τελευταία δεσμεύεται ως το 2015. Φέτος ο τρεις φορές διεθνής με τη Σερβία στόπερ έχει ήδη 17 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι είχε 36 εμφανίσεις και 2 τέρματα.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...