Πώς θα καταλάβεις ότι ένας άνδρας είναι ερωτευμένος μαζί σου;

Τι νιώθει για μένα; Πόσες και πόσες γυναίκες δεν το έχουν αναρωτηθεί… Άραγε είναι ερωτευμένος μαζί μου; Με θέλει; Ανακαλύψαμε τον οδηγό αναγνώρισης των ανδρικών συναισθημάτων της συγγραφέως Sherry Argov… Eλάτε να δούμε τι μας συμβουλεύει…

Μια και οι άντρες είναι τόσο καλοί στο να κρύβουν πώς αισθάνονται, η γυναίκα συχνά αναρωτιέται πώς θα καταλάβει αν ένας άντρας είναι ερωτευμένος μαζί της ή αν το “παίζει” ερωτευμένος. Να ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι όταν κάνεις στον εαυτό σου αυτήν την ερώτηση: αν φτάσεις στο σημείο να αναρωτηθείς άμα σε αγαπάει, ενώ είστε μαζί πολύ καιρό, τότε ίσως έχεις βολευτεί στα λιγότερα!

Η αξία της αγάπης φαίνεται στα… μικροπράγματα!

Η άποψη των αντρών είναι ότι τα μικροπράγματα που κάνει ένας άντρας για μια γυναίκα είναι εκείνα που αποκαλύπτουν τα μεγάλα και τα σημαντικά!

agkalia filoi

Ποια είναι τα… 10 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου;

  1. Ξέρεις ότι ένας τύπος είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα όταν είναι Δευτέρα βράδυ κι εκείνη του λέει “να κάνουμε το τάδε” κι εκείνος συμφωνεί. Όταν προτιμά να αφήσει την παρέα του και να βγει μαζί της.
  2. Όταν δείχνει πραγματικά ενθουσιασμένος. Ξαφνικά τον βλέπεις πολύ ευτυχισμένο και φαίνεται διαφορετικός. Όταν ξαφνικά φαίνεται πιο ζωηρός στους φίλους του και στην οικογένειά του”.
  3. Καταλαβαίνεις ότι ένας τύπος έχει “δαγκώσει τη λαμαρίνα” όταν επιτρέπει στην κοπέλα να αφήσει γυναικεία “τζάτζαλα” στο σπίτι του. Ξαφνικά είναι περήφανος που έχει γυναικεία διακόσμηση. Θα αγοράσει τα έπιπλα που της αρέσουν. Και θα της επιτρέψει να φυλάει τα ταμπόν της κάτω από τον νιπτήρα. Τη θέλει στη ζωή του από κάθε άποψη”.
  4. Θα αρχίσει να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό του και θα σκέφτεται το μέλλον του. Οικονομικά, σωματικά και με κάθε άλλο τρόπο.
  5. Θα ξεβολευτεί για χάρη της. Θα πάρει το αεροπλάνο για να πάει να τη δει. Αν εκείνη λιγουρευτεί λουκουμάδες, εκείνος θα σηκωθεί από το κρεβάτι του στη μέση της νύχτας για να πάει να τους της φέρει.
  6. Οι άντρες προτιμούν την ποικιλία μέχρι να ερωτευτούν τρελά. Αν θέλει πραγματικά μια γυναίκα, δεν τον ενδιαφέρει ποια άλλη θα μπορούσε να έχει, επειδή επιθυμεί να είναι αποκλειστικά με αυτήν! Οι άλλες δεν αποτελούν δέλεαρ όταν είναι δεσμευμένος. Οι πειρασμοί εξαφανίζονται όταν την “έχεις πατήσει για τα καλά”…
  7. Όταν τη σκέφτεται όλη την ώρα, όταν της κάνει διάφορες περιποιήσεις ή όταν σκέφτεται τρόπους για να την ευχαριστήσει.
  8. Όταν νιώθει ξαφνικά ότι δεν χρειάζεται να ψάξει για καμιάν άλλη
  9. Όταν είναι πρόθυμος να κάνει κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα του για να την ευχαριστήσει. Ουδέποτε σκέφτηκε να κάνει παιδιά ή να παντρευτεί αλλά με αυτή τη γυναίκα είναι πρόθυμος να τα κάνει όλα.
  10. Εκείνη δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί. Απλώς ξέρει!

zeygari ston kosmo toys

 

Απόσπασμα από το βιβλίο της Sherry Argov “Why men love bitches” (Γιατί οι άντρες προτιμούν τις… σκληρές γυναίκες). Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Ορφέας για την ευγενική παραχώρηση του υλικού. 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είμαι ερωτευμένη μαζί του – Πώς να του το δείξω;

Οδηγός φλερτ: Πώς να μιλήσεις σε κάποιον που σου αρέσει

7 πράγματα που κάνουν μόνο οι άντρες που είναι ερωτευμένοι

Γιατί οι άντρες δεν λένε «Σ’αγαπώ»

 

Σχετικά άρθρα