Ανακοινώθηκε ο καινούργιος σχεδιαστής της Louis Vuitton!

5 Νοεμβρίου 2013

H Louis Vuitton ανακοίνωσε ότι ο καινούργιος καλλιτεχνικός διευθηντής του οίκου θα είναι ο Nicolas Ghesquiere. O σχεδιαστής που ήταν πρίν στον οίκο Balenciaga θα ξεκινήσει να δουλεύει άμεσα για το καινούργιο του "σπίτι".

"Ο οίκος Louis Vuitton πάντα αποτελούσε για μένα το σύμβολο της παόλυτης κομψότητας, καινοτομίας και εξερεύνησης", είπε σήμερα ο Ghesquiere. "Με τιμά πολύ το ότι μου εμπιστεύτηκαν αυτή την αποστολή και είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι κομμέτι αυτού του ιστορικού οίκου. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες και όραμα."

Ο Γάλλος σχεδιαστής θα αντικαταστήσει τον Marc Jacobs, ο οποίος ήταν σχεδιαστής του οίκου για 16 χρόνια και μεγάλωσε τον οίκο, καθώς από έναν οίκο για βαλίτσες και αξεσουάρ τον έκανε ένας από του μεγαλύτερους και πολυτελούς οίκους του κόσμου.

Ο οίκος είπε ότι πιστεύει ότι ο Ghesquiere θα φέρει ένα μοντέρνο καλλιτεχνικό όραμα στη γυναικεία συλλογή του οίκου, με βάση τη φινέτσα, το savoir faire και την εξαιρετική ποιότητα. Ελπίζουν επίσης ότι θα φέρει μαι καινούργια εποχή στον οίκο όπως έκανε και στον οίκο Balenciaga.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Yves Saint-Laurent
Η Σκέψη της ημέρας
Yves Saint-Laurent