Στο “σκαμνί” για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός!

5 Νοεμβρίου 2013

H πειθαρχική επιτροπή της Super League κάλεσε την προσεχή Πέμπτη (13:00) την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε απολογία, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακόστη Λεωφόρο.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή της λίγκας θα βρεθεί την προσεχή Πέμπτη ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Οι "πράσινοι" κινδυνεύουν ακόμη και με τιμωρία της έδρας, ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γλιτώσουν με ένα βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.

Το φύλλο αγώνα "καίει" τον Παναθηναϊκό

Επίσης, ενώπιων της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα Κ20, αλλά και ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς για ανάρμοστη συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20

-- Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιά (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ν. Κεχαγιά στον αγώνα των ομάδων Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

 

newsit.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ