Ψάχνουν τη νέα Αλίκη! Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού ετοιμάζει μιούζικαλ για τη ζωή της

6 Νοεμβρίου 2013

Δεκαεφτά χρόνια μετά το θάνατό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η ηθοποιός συνεχίζει να «πουλάει»! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στα σκαριά βρίσκεται ένα μιούζικαλ που θα είναι βασισμένο στη ζωή και την καριέρα της.

Για την αναζήτηση της ηθοποιού που θα την ενσαρκώσει μάλιστα υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθείένα τηλεοπτικό talent show, στο οποίο θα συμμετάσχουν νεαρές κοπέλες που θα συγκεντρώνουν τα καλύτερα προσόντα.

«Τα πράγματα είναι ακόμα υπό σκέψη, δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την παραγωγή θα υπάρχουν νέα πρόσωπα» δηλώνει στην εφημερίδα ο γιος της μεγάλης μας ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, που θα κρατάει τα ηνία της εν λόγω δουλειάς τόσο σε θεατρικό όσο και σε τηλεοπτικό επίπεδο. Γι” αυτό το λόγο θα γίνει οντισιόν με τηλεοπτική κάλυψη.

Στα θετικά αυτού θα είναι ότι το κοινό θα νιώσει την ικανοποίηση πως επέλεξε την πρωταγωνίστρια της καρδιάς του, καθώς δεν αποκλείεται η ψήφος του να διαμορφώνει την τελική νικήτρια, που θα ξεκινήσει πρόβες και θα ανέβει στο σανίδι.

Πηγή: www.govastileto.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....