Πως να προφυλαχτείτε απο την κακοκαιρία

6 Νοεμβρίου 2013

Η σημερινή κακοκαιρία και η καταιγίδα η οποία έχει ξεσπάσει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, με αρκετά απρόοπτα να έχουν ήδη συμβεί.

Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά ή ακόμη και τραυματισμοί, θα ήταν χρήσιμο να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες που έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και να μεριμνήσετε για την λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων και χιονοπτώσεων. Ειδικότερα:

  • Μεταβάλετε το πρόγραμμα των μετακινήσεών σας ώστε να αποφύγετε την αιχμή των καιρικών φαινομένων.
  • Εάν ωστόσο είναι επιβεβλημένη ανάγκη, τότε θα πρέπει να ενημερωθείτε για τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου.
  • Ακολουθείστε κατά γράμμα τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
  • Ασφαλίστε αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
  • Αποφύγετε να διασχίσετε χείμαρρους και ρεύματα πεζοί ή με το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά
  • Αποφύγετε δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +33526+3163 - adTechUnit 9
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Χρήματα και σχέσεις: 5 τρόποι για να μην υπάρξουν προβλήματα
Αφορμή καυγάδων και εντάσεων, το θέμα των...
«Η γλώσσα του σώματος στην κατάθλιψη»
Η μη λεκτική ή εξωλεκτική επικοινωνία...