Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

7 Νοεμβρίου 2013
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, παρουσία Εισαγγελέα. 

Για την υποβολή συστάσεων η παρουσία εισαγγελέα στο Ραδιομέγαρο

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τις 04:15 με τη συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν και περιορισμένη χρήση χημικών για να απομακρύνουν τον κόσμο, στο προαύλιο του Ραδιομέγαρου.

Κυβέρνηση: Έπρεπε να τερματιστεί μια παράνομη κατάληψηΧειροπέδες αντί... λουκέτου 

Από τον χώρο έγιναν τέσσερις προσαγωγές που οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Ακολούθησε καταμέτρηση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού της ΕΡΤ, ενώ έξω από το κτίριο βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή τα προεδρεία της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ, που είχαν καταθέσει αίτημα να τους επιτραπεί να είναι παρόντες στην καταμέτρηση, το οποίο όμως τελικά δεν έγινε δεκτό.


Ο διάλογος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον εισαγγελέα

Την ίδια ώρα, εργαζόμενοι της ΕΡΤ και συνδικαλιστές καλούν τον κόσμο να μεταβεί στο Ραδιομέγαρο για να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του και να διαμαρτυρηθεί για την επέμβαση. Η εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ Μ. Νικολάρα ανέφερε πως έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές στη ΓΑΔΑ.Από την πρώτη στιγμή, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μ. Αντωνιάδου βρέθηκε έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γ. Σαββίδης έχει ζητήσει από τον εισαγγελέα να εισέλθουν στο κτίριο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την καταγραφή των μηχανημάτων. Δείτε εικόνες από την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στο κτίριο της ΕΡΤΠ. Καμμένος: Οι δυνάμεις κατοχής κατέλαβαν το Ραδιομέγαρο 

Σπ. Χαλβατζής: Το μαζικό κίνημα να στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων

Η ΔΗΜΑΡ για την επέμβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο λαός θα σταθεί απέναντι στην κατάλυση της νομιμότητας

Η είδηση της επιχείρησης στην ΕΡΤ κάνει το γύρο του κόσμου
Πηγή: www.real.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ