Το νέο εντυπωσιακό κατάστημα της Louis Vuitton

7 Νοεμβρίου 2013

O οίκος Louis Vuitton ανοίγει το πιο εντυπωσιακό κατάστημά τους μέχρι τώρα στην καρδιά του πολυκαταστήματος Selfridges αύριο, ένας τριώροφος χώρος, μια δημιουργία του Ιάπωνα καλλιτέχνη Gwenaël Nicolas.

Παρόλο που το πολυκατάστημα Selfridges είναι συνηθισμένο στην δημιουργία τέτοιων χώρων σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτή του η συνεργασία με την Vuitton είναι κάτι που πρέπει να δείτε, έστω μόνο για την απίστευτη σκάλα από γυαλί που δημιούργησαν για να συνδέει τους τρεις χώρους. 

Το ισόγειο θα είναι το σπίτι των δερμάτινων ειδών και ενός Digital Atelier - ένα διαδραστικό τραπέζι που θα δείχνει στους πελάτες του καταστήματος την ιστορία και την δεξιοτεχνία του οίκου. Στον πρώτο όροφο θα μπορείτε να δείτε την αντρική συλλογή του Kim Jones και τα αντρικά αξεσουάρ, ενώ η γυναικεία συλλογή για την άνοιξη του 2014 θα βρίσκετε στο δεύτερο όροφο.

Εκτός από τα δερμάτινα, ξύλινα και πέτρινα δοκιμαστήρια, το κατάστημα θα έχει πολλά έργα τέχνης από δύο μεγάλους καλλιτέχνες, τον Barnaby Barford ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σειρά από αγάλματα, που τα κάθε ένα έχει φτιαχτεί από εκατομμύρια κεραμικά και πορσελάνινα λουλούδια, φύλλα και πεταλούδες και ο Katsumi Hayakawa ο οποίος έχει δημιουργήσει 3D, χειροποίητα έργα τοίχου που αποτελούνται από 60,000 κομματάκια καθρέφτη και κυβάκια χαρτιού.


Το πρώτο κατάστημα του οίκου.

Διαφημίσεις του οίκου.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...