Ένα μακιγιάζ που σε δείχνει ξεκούραστη!

Όπως προσέχουμε τα ρούχα μας και ταυτιζόμαστε με τη μόδα, έτσι θα πρέπει να προσέχουμε το μακιγιάζ μας και να παρατηρούμε τι προστάζει η μόδα σ’αυτό! Ξεχάστε λοιπόν το υπερφορτωμένο μακιγιάζ και δώστε έμφαση στο φυσικό σε nude τόνους μακιγιάζ που θα αναδεικνύει το πρόσωπο και την επιδερμίδα σας και θα τα δείχνει πιο λαμπερά και ξεκούραστα από ποτέ!

 

1.Αρχικά άπλωσε το make up σου σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποιώντας τα χέρια σου. Έτσι απλώνεται καλύτερα και γρηγορότερα σε σχέση με ένα σφουγγαράκι ή ένα πινέλο και φυσικά δεν αφήνει λεκέδες στο πρόσωπο!

2. Άπλωσε make up κάτω από τα μάτια πριν χρησιμοποιήσεις κονσίλερ. Στη συνέχεια αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι επιπλέον κάλυψη για τους μαύρους κύκλους τοποθέτησε και κονσίλερ.

3. Στη συνέχεια άπλωσε στα μάγουλά σου ρουζ, σε υγρή μορφή για να δείχνει το μακιγιάζ σου πιο δροσερό και πιο καλοκαιρινό από ποτέ.

4. Άπλωσε πούδρα όπου χρειάζεται. Εμείς σου προτείνουμε καλύτερα να απλώσεις γύρω από τη μύτη και στα μήλα. Έτσι θα μειώσεις την ένταση του ρουζ και θα δείχνει το μακιγιάζ σου πιο φυσικό και ξεκούραστο.

5. Στο τέλος, βάλε ένα έντονο χρώμα στα χείλη σου και… μάντεψε! Έχεις ένα ξεκούραστο και νεανικό μακιγιάζ!

Σχετικά άρθρα