Πώς θα κάνεις το κρέας να λιώνει στο στόμα!

8 Νοεμβρίου 2013

Υλικά

Μπριζόλες μοσχαρίες ή χοιρινές
1 ακτινίδιο
Αλάτι
Πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Τρίβουμε το μισό ακτινίδιο στον τρίφτη και αλείφουμε τις μπριζόλες με το πολτοποιημένο ακτινίδιο περίπου 1 κουταλάκι γλυκού από τον πολτό σε κάθε μπριζόλα (προσοχή στην ποσότητα.) Στη συνέχεια πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και από τις δυο πλευρές και καλύπτετε τις μπριζόλες με μεμβράνη. Αποθηκεύετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Το κρέας θα έχει μαλακώσει και θα είναι έτοιμο για ψήσιμο.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οscar Wilde
Η Σκέψη της ημέρας
12:42 Οscar Wilde
Handelsblatt: η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα
Τα νέα της ημέρας
12:04 Handelsblatt: η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα
Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup
Τα νέα της ημέρας
10:34 Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup