Πώς θα κάνεις το κρέας να λιώνει στο στόμα!

8 Νοεμβρίου 2013

Υλικά

Μπριζόλες μοσχαρίες ή χοιρινές
1 ακτινίδιο
Αλάτι
Πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Τρίβουμε το μισό ακτινίδιο στον τρίφτη και αλείφουμε τις μπριζόλες με το πολτοποιημένο ακτινίδιο περίπου 1 κουταλάκι γλυκού από τον πολτό σε κάθε μπριζόλα (προσοχή στην ποσότητα.) Στη συνέχεια πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και από τις δυο πλευρές και καλύπτετε τις μπριζόλες με μεμβράνη. Αποθηκεύετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Το κρέας θα έχει μαλακώσει και θα είναι έτοιμο για ψήσιμο.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ