Κόκκινο κραγιόν.Ποια απόχρωση μου ταιριάζει;

Η Marilyn Monroe το ξεκίνησε και η Dita Von Teese δεν το αποχωρίζετε ποτέ! Μιλάμε βέβαια για το απόλυτο κόκκινο κραγιόν. Οι τολμηρές αυτές κυρίες απέδειξαν ότι τα κατακόκκινα χείλη μπορούν να γίνουν το καλύτερο αξεσουάρ στην εμφάνιση μιας γυναίκας.

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο κόκκινο – υπάρχουν πολλές παραλλαγές εκεί έξω-. Προτιμάτε τα κόκκινα-μπλε ή τα κόκκινα-πορτοκαλί κραγιόν; Και τι πηγαίνει περισσότερο με την επιδερμίδα σας; Όλες σας οι απορίες θα λυθούν παρακάτω. Θα δείτε τις καλύτερες αποχρώσεις του κόκκινου που κυκλοφορούν στην αγορά και ποια σας ταιριάζει καλύτερα.

Κόκκινο του τούβλου

Κλασσικό και sexy κόκκινο από την Make Up For Ever που μπορείτε να βρείτε στα Sephora. Κατάλληλο για όλο το χρόνο.

 

Πορτοκαλο-κόκκινο

Εάν επιθυμείτε κάτι πιο έντονο και φωτεινό τότε αυτή η απόχρωση της Maybelline δεν θα περάσει απαρατήρητη ούτε από εσάς ούτε από τους γύρω σας.

 

Μπλε-κόκκινο

Αυτό το κραγιόν Dolce & Gabanna συνδυάζει ένα πλούσιο ματ αποτέλεσμα με σατέν γυαλιστερό πυρήνα για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ενός έντονου κόκκινου. Ένα κλασικό κόκκινο μπλε που δημιουργεί ένα πολυδιάστατο φινίρισμα.

 

Ροζ-κόκκινο

Θέλετε ένα πιο παιχνιδιάρικο κόκκινο, χωρίς να βγείτε εκτός προϋπολογισμού? Το lipgloss χειλιών της Almay παρέχει ένα εντυπωσιακό ροζ-κόκκινο κραγιόν σε μια ακόμα πιο ελκυστική τιμή.
Κερασί-κόκκινο

Το ζουμερό κερασί κραγιόν από την εταιρεία Josie Maran, είναι ένα από τα πιο ενυδατικά που κυκλοφορούν και μπορείς να το βρεις στα Sephora.

Σχετικά άρθρα